U Kulturno-informativnom centru u Zagrebu otvorena je strip-izložba sarajevskog strip-crtača – Enisa Čišića pod nazivom “Frames”.

Enis Čišić crtač je Marvel Comicsa, za koje je crtao neke od njihovih najpoznatijih naslova kao što su Ironman, Spiderman, Captain America, Hulk te Nick Fury.

Izložba po prvi put gostuje u Hrvatskoj. Organizaciju izložbe potpisuje Mario Levarda u suradnji s Kulturno-informativnim centrom i “Galerijom na katu”. Izložbu su omogućili Escape arena Zagreb i ANULA print.

Svečano otvorenje izložbe uslijedilo je nakon uvodnog govora umjetnika Enisa Čišića te organizatora izložbe Marija Levarde okupljenima.

Izložba “Frames” otvorenog je tipa te ju mogu posjetiti svi zainteresirani do 21. 4. na adresi Preradovićeva 5 u Zagrebu na drugom katu u “Galeriji na katu”. Izložba prikazuje pojedinačne slike iz filmskih ostvarenja i njihovu reprodukciju kroz crtež, baveći se linijom, formom i prostorom unutar različitih kompozicija, svjetlom i sjenom, zapravo svim onim elementima koji po pravilu čine jednu sliku.