Spektakularnim nastupom Colonije i benda Prva liga u prepunom šatoru otvoren je četvrti po redu Rujanfest. Slijedećih deset dana nastupit će više od 100 izvođača na deset festivalskih pozornica. U više od 20 lokala čeka vas preko 100 izlagača. Organizatori procjenjuju da bi se dnevno čak 30.000 posjetitelja moglo poslužiti bogatom gastronomskom ponudom, uz jeftino pivo i izvrstan zabavno glazbeni program.

Uz slogan „Zabava za sve“ možete se zabaviti uz sve vrste glazbe – od popa, rocka, elektronske glazbe, do starogradskih pjesama, tamburaša, trubača…

Očekuje vas i bogata gastronomska ponuda, a svoje njfinije delicije koje dolaze iz srca Vukovara nude vam u Vukovarskoj kući. Tu je i Zagreb u srcu, stopostotna fina zg-jela i bendovi, pa Zagorska hiža s porukom – Budi Zagorec na jedan dan! Na Bundeku vas očekuje i Sarajevska kuća, Kuća leskovačkog roštilja, Trubač kuća, gdje vas – kažu – čekaju najbolji trubači koje ste slušali. Pa Slavonska kuća, šarani i ljuti paprikaši „začinjeni“ tamburašima, Kuća hrvatskih rakija, s malo dobrog vina, pa Urbana party kuća, BC kuća s orginalnim pivom Augustiner, koje se toči samo iz drvenih bačava te još više od 75 vrsta belgijskog i češkog piva…

Najmlađi se mogu zabaviti u najvećem zabavnom parku u Hrvatskoj. Očekuju ih i nastupi dječjih kazališnih skupina, raznish maskiranih likova, klauna, mađioničara, žonglera i još mnogo toga.

Ulaz na Rujanfest do 19 sati je besplatan, a za noćne koncerte, te ranojutarnje šatorske fešte i zabave trebat će izdvojiti po 15 kuna. Za koncert Željka Joksimovića ulaznica je 70 kuna. Nastupi u glavnom šatoru počinju u 21.30 sati.

Ako vam nakon partijanja na Rujanfestu još uvijek nije dosta, zabavu možete nastaviti na službenom after partyu u noćnom klubu Ground Zero.

Program na glavnoj festivalskoj pozornici:

16. rujna, petak: Neno Belan,  Marijan Ban i diktatori
17. rujna, subota: Jasmin Stavros, Trubački sastav Mećava
18. rujna, nedjelja: Zvonko Bogdan, Hot Stuff
19. rujna, ponedjeljak: Željko Joksimović, Tempera
20. rujna, utorak: Neda Ukraden, Trubački sastav Mećava
21. rujna, srijeda: Crvena jabuka, Kings
22. rujna, četvrtak: Jole, Trubački sastav Mećava
23. rujna, petak: Slavonske lole, Tempera
24. rujna, subota: Dražen Zečić, gosti iznenađenja
25. rujna, nedjelja: Maja Šuput, Kings