Početna ZG vodič Trgovine, usluge PBZ: Spektakl za The Platinum Card korisnike

PBZ: Spektakl za The Platinum Card korisnike

Više od tisuću uzvanika sinoć je u atraktivnim prostorima Galerije Klovićevi dvori uživalo u “Noći u kazalištu pod zvijezdama” koju je za svoje The Platinum Card korisnike i VIP uzvanike organizirao PBZ Card.

Domaćini večeri bili su Dinko Lucić, zamjenik predsjednice Nadzornog odbora PBZ Carda i član Uprave PBZ-a, Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda i Nina Oberiter Gluhak, predsjednica Nadzornog odbora PBZ Carda, a sve uzvanike zabavljao je gost večeri Tony Cetinski.

Nina Oberiter Gluhak, Mislav Blažić, Marko Tolja i Dinko Lucić (Foto: Medijska mreža)

Na večeri su se, uz brojne korisnike The Platinum Card, zabavljali i Luka Nižetić, Marko Tolja, Marija Borić, Duško Modrinić, Marijana Batinić, Petra Nižetić i brojni drugi.

Ovogodišnji The Platinum Card Party pod nazivom “Noć u kazalištu pod zvijezdama” korisnicima The Platinum Card dočarao je duh kazališne čarolije kroz nastup poznate koreografkinje i plesne umjetnice Larise Navojec, nastup sastava Jewsers, a krunu večeri predstavljala je jedinstvena izvedba Tonyja Cetinskog, koji je za ovu priliku otpjevao i nekoliko poznatih opernih arija.

The Platinum Card je najprestižnija kartica na hrvatskom tržištu koja se ističe brojnim uslugama i pogodnostima. Osnovne značajke ove kartice su ekskluzivnost, sigurnost, prepoznatljivost i vrhunska usluga u zemlji i širom svijeta.

Nedvojbeno je kako su mnogi korisnici već i sami otkrili brojne pogodnosti koristeći svoju The Platinum Card na različitim mjestima i u različitim situacijama, a prigodom 7. godine prisustva The Platinum Card na našem tržištu, PBZ Card je ovu karticu obogatio dodatnim novim pogodnostima.

Mislav Blažić, Nina Oberiter Gluhak, Luka Nižetić... i Dinko Lucić (Foto: Medijska mreža)

Korisnicima ove izuzetne kartice, dostupne samo odabranima, omogućene su brojne ekskluzivne pogodnosti, a navodimo samo neke od njih:

  • međunarodne pogodnosti zrakoplovnih kompanija – Croatia Airlines, Turkish Airlines i TAP osigurali su posebne popuste na cijene zrakoplovnih karata
  • članstvo u svjetskim programima lojalnosti kao što su Hilton Hhonors, Goldpoints, Avis, Hertz#1 Club Gold – mnogi vodeći hoteli i rent-a-car agencije imaju programe lojalnosti za svoje odabrane članove, a The Platinum Card korisnici automatski će biti uvedeni u članstvo najvišeg nivoa tako da mogu uživati u značajnim povlasticama svaki put kada putuju
  • pristup VIP lounge prostorima u zračnim lukama – uz članstvo u Priority Pass programu, dodatna pogodnost za korisnike The Platinum Card bit će mogućnost besplatnog posjeta lounge prostorijama u okviru Airport Cluba
  • pogodnosti u restorana i hotelima širom svijeta
  • program ekskluzivnih pogodnosti Svijet prestiža ­- ovaj puta predstavit će još bogatiju ponudu odabranih partnera, od vrijednih darova uz kupnju do VIP tretmana i usluga privatne prezentacije nakon radnog vremena.

Uz već postojeće pogodnosti, vjerujemo kako će uz ove nove, The Platinum Card svojim korisnicima učiniti životni stil jedinstvenim, elegantnim, profinjenim i punim užitka. (PR objava)

nastup Tonyja Cetinskog na večeri The Platinum Card (Foto: Medijska mreža)

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here