WMAWeb Marketing Akademija sastoji se od 10 predmeta koji pokrivaju kompletan spektar internetskog marketinga. Svaki predmet traje dva dana, sve zajedno 10 školskih sati. Predavanja se odvijaju u popodnevnim terminima, ponedjeljkom i utorkom od 17 do 21h.

Kroz 100 školskih sati, koliko traje cjelokupna WMA, prolazite individualno sa svakim predavačem Vaša pitanja i nedoumice iz prakse i Vaših primjera. Osobna interakcija predavača sa svakim polaznikom omogućava uspješno i kvalitetno savladavanje gradiva. Grupe su formirane od 7 do 10 polaznika te se praktičan rad provodi na primjerima polaznika.

Prvi dan svakog predmeta odnosi se na teoriju, a drugi na praksu. I za vrijeme teorijskog kao i praktičnog dijela, predavač pristupa svakom polazniku individualno te je spreman na pitanja i pružanje pomoći oko usvajanja gradiva. Po završetku WMA polaznici ostaju u kontaktu s predavačima koji će pomoći svaki puta putem Znatka koji je javni servis za postavljanje anonimnih tematskih pitanja i dobivanje stručnih odgovora od ostalih članova web-zajednice.

Prije svakog predmeta polaznici na email dobivaju sve potrebne materijale predavača za praćenje nadolazećeg predmeta. Ukoliko postoji želja, predavač će polaznike rado uputiti i na materijale o dijelu materije koji ih posebno interesiraju.

Ukoliko Vas interesira samo SEM, SMM, SEO, newsletter, osnove web marketinga, web marketing, Google Analytics, web PR, web stranica ili web trgovina, moguće je da pohađate samo tu tematiku (predmet) u trajanju od dva dana te po završetku dobijete certifikat kojeg upisujete u radnu knjižicu.

NOVOST!
Od sada je moguće da Vašu kvalifikaciju Specijalist za web marketing po dobivanju certifikata upišete u radnu knjižicu!

PRIJAVE za Web Marketing Akademiju i stjecanje certifikata Specijalist za internetski marketing, koji se upisuje u Vašu radnu knjižicu, učinite što prije jer predavanja počinju već 20.10.2014.

Regolina.com, promotivno-prodajni web servis, očekuje Vašu prijavu, a provjerite i koje još edukacije možete pohađati te ih upisati u radnu knjižicu.

Za čitatelje portala dva besplatna dvodnevna seminara iz web marketinga

Odgovorite točno na pitanje i ako ste među prvo dvoje najbržih s točnim odgovorom, osvajate jedan seminar u trajanju od 10 sati iz područja web marketinga.

Koji certifikat dobivate završavanjem WMA?

a) Specijalist za web marketing

b) Stručnjak za bankarstvo

c) Voditelj predsjedniče kampanje

Odgovore šaljete na adresu [email protected] koje će dvoje najbržih s točnim odgovorima proslijediti organizatoru Web Marketing Akademije.

Također, prvo dvoje najbržih koji žele pohađati cjelokupnu Web Marketing Akademiju, a jave se uredništvu, osvajaju popust od 50% na upise! Umjesto 7900 kn + PDV, plaćate samo 3950 kn + PDV.