Foto: PRESSZa tradicionalni koncert „Sevdah u Lisinskom“ koji će se održati 6. studenoga 2013. u Koncertnoj dvorani „Vatroslava Lisinskog“ ponovno vlada veliki interes! Koncert je gotovo rasprodan, što nimalo ne čudi, jer će na njemu pjevati Haris Džinović.
„Meni je sevdalinka izuzetno bliska. Ja sam iz sevdalinki crpio, a crpim i danas svoju energiju i pjevačko umijeće i osobito mi je drago da sam ove godine i ja dio tradicije pjevanja sevdalinki u Lisinskom,“ kazao je ususret koncertu od kojeg nas dijeli samo nekoliko dana Haris Džinović.
Uz Harisa Džinovića, na pozornici će se u srijedu 6. studenoga izmijeniti i drugi vrhunski pjevači i pjevačice kojima je sevdah „u krvi“ – Merima Njegomir, renomirana pjevačica poznata po svojem kristalno čistom vokalu i posebno emotivnoj interpretaciji; Muhamed Mujkanović, jedan od ponajboljih interpretatora bosanske sevdalinke čija karijera traje već četrdeset godina; popularni Amir Kazić Leo, sve poznatiji Reuf Feković, mlada Azra Husarkić koja intenzivno radi na očuvanju sevdalinke i mnogi drugi pjevači koje zagrebačka publika željno očekuje.

Foto: PRESS
Producent Tomislav Kašljević koji je autor projekta i producent koncerta „Sevdah u Lisinskom“ svake godine zagrebačkoj publici daruje nezaboravnu večer sevdaha, a za ovogodišnju su, baš kao i prethodnih godina, ulaznice planule! Preostalo ih je još vrlo malo, a najbrži ih mogu kupiti na blagajni Dvorane i u sustavu Eventima.

1 Komentar

  1. Ni jedne jedine karte više nema u prodaji, a svake godine sam vjerni posjetitelj sevdaha, a sad još dolazi i Haris!!!Pa ja cu poluditi od tuge!!!Dajte mi negdje nabavit 2 karteeeee…speći ću vam za Božić kolače :-)