plakat za Kozmo srijedu 12. listopadaAko ste upravo pri kraju s vašim omiljenim šamponom i razmišljate o kupnji nove bočice, onda je svakako navratite ove srijede u Kozmo.

U akciji Kozmo srijeda 12. listopada lanac drogerija snizit će cijenu cjelokupnog asortimana šampona za 30 posto. Šamponi koji vašu kosu njeguju kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona, specijalizirani šamponi protiv peruti, za često pranje kose, kao i oni “obični” svi će samo u srijedu biti 30 posto jeftiniji.

Kozmo u svojoj ponudi ima brojne poznate brandove: Nivea, L’Oreal, Garnier, Palmolive, Head&Shoulders, Pantene, Syoss… Koji odabrati? Iako se u posljednje vrijeme sve više govori o tome kako bi redovito šamponiranje trebali zamijeniti pranjem čistom vodom i dopustiti kosi da se sama regenerira i čisti, većina nas to još uvijek ne može zamisliti. Kupnja šampona za kosu “prirodna je” za svakog od nas.

Šamponi za hidrataciju, volumen, obojanu kosu, tanku, kovrčavu, lomljivu… Prije nego krenemo u kupnju trebali bi znati kako on zapravo djeluje, kako ga koristiti i kako ga odabrati prema tipu kose. Šampone koristimo kako bismo očistili kosu i tjeme od prljavštine, masnoće i raznih preparata koje koristimo tijekom dana. No, prilikom izbora i kupnje odaberite šampon tako da odgovara stanju Vašeg tjemena, a regenerator stanju Vaše kose.

Jedan od najčešćih problema jest masno tjeme i suhi i ispucali vrhovi. Zato, znalci savjetuju tjeme njegujte šamponom za masnu kosu, a vrhove regeneratorom za hidratizaciju i suhu kosu. Pažljivo pregledajte tjeme i kosu te prema tome odaberite najbolje preparate kako bi šampon uklonio pravu mjeru masnoće. Ne zaboravite, kosa po svojoj prirodi proizvodi određenu količinu masnoće koja ju štiti i obnavlja. Uklanjanjem viška krivim preparatom činimo više štete, nego koristi pa kupnja pravog šampona nije samo odabir ljepše ili jeftinije bočice na polici.

Popusti u akciji Kozmo srijeda vrijede u svim trgovinama u Hrvatskoj, samo u Zagrebu ih je 20-tak.