Na Dan neovisnosti, 8. listopada u javnom gradskom prijevozu primjenjivat će se nedjeljni vozni red, samo neke gradske tržnice bit će otvorene, Centar za korisnike u Ulici grada Vukovara 41 bit će zatvoren, a hitne intervencije bit će dostupne kao i ostale dane.

Donosimo pregled najvažnijih promjena u autobusnom i tramvajskom prometu te radno vrijeme ostalih službi i podružnica Zagrebačkog holdinga za predstojeći praznik.

Na Dan neovisnosti, u utorak, 8. listopada, u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se nedjeljni vozni red. U ponedjeljak, 7. listopada, u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se – SUBOTNJI VOZNI RED, osim na autobusnim linijama na kojima će se primjenjivati vozni red radnog dana:

107 Jankomir – Žitnjak;
140 Mihaljevac – Sljeme;
159 Savski most – Strmec Odranski;
204 Kvaternikov trg – Horvatovac – Voćarska – Kvaternikov trg;
222 Remetinec – Žitnjak;
225 Sesvete – Kozari Bok i
232 Dubrava – Jazbina;

Autobusi na linijama 109 Črnomerec – Dugave, 228 Svetice -Rebro -Svetice i 268 Zagreb(Glavni kolodvor) -Velika Gorica, prometovat će prema posebnom voznom redu koji će biti dostupan na terminalima i početno-krajnjim stajalištima.

U utorak 8. listopada 2013.godine, na Dan neovisnosti, tržnice u gradu Zagrebu, te Veletržnica i hladnjača neće poslovati, osim tržnica Gajnice, Jarun, Kustošija, Kvatrić, Špansko, Trešnjevka, Vrapče, Zelena tržnica i Sajmište Sesvete (prodaja grožđa) koje posluju prema nedjeljnom radnom vremenu. U ponedjeljak, 7. listopada 2013. godine, Uprava podružnice Tržnice Zagreb na lokaciji Šubićeva 40/V i Slavonska avenija 7, neće poslovati.
Centar za korisnike Zagrebačkog holdinga u Ulici grada Vukovara 41 ne radi u utorak, 8. listopada.
www.zgh.hr