Početna Novosti Prvi put u Hrvatskoj: Seminar filipinskih borbenih vještina

Prvi put u Hrvatskoj: Seminar filipinskih borbenih vještina

Za vikend 11. i 12. travnja, u Zagrebu i Hrvatskoj po prvi put bit će održan seminar filipinskih borbenih vještina službenog naziva “Filipino Combat Systems Kali“. Mjesto radnje je Combat centar Zagreb u Strojarskoj bb (bivši Gredelj), a tehnike koje će se učiti u ta dva dana su borba palicama, noževima te goloruka borba, sve na filipinski način. Seminar i instrukcije će voditi manong Atila Jonas, glavni instruktor FCS Kali za Mađarsku.

Seminar filipinskih borbenih vještina
Atila Jonas

 

Cijena seminara za oba dana je 300 kuna, a broj učesnika ograničen je na 40 zbog čega su neophodne prijave na [email protected]

Sudjelovati mogu psihofizički sposobne osobe s navršenih minimalno 16 godina. Ipak, za malodobne osobe obavezno je priložiti ovjerenu izjavu kod javnog bilježnika kojom roditelj ili staratelj daje svoju dozvolu za sudjelovanje na seminaru. Punoljetnim osobama dovoljno je pokazati osobnu iskaznicu ili vozačku dozvolu.

“Sudionici moraju obvezno ponijeti dva štapa dužine 70 centimetara, trenirku te tenisice za tatami jer će u protivnom vježbati bosi. Hranu i piće donose prema osobnom nahođenju i potrebama, a seminar će uključivati dvije do tri pauze. Dođite i provjerite zašto filipince smatraju ekspertima u borbi oštricama”, poruka je organizatora.

Satnica

Subota, 11.04.2015:
09:00-09:45 – registracija sudionika
10:00-16:00 – seminar

Nedjelja, 12.04.2015:
09:00-09:45 – registracija sudionika
10:00-16:00 – seminar

Sve obavijesti vezano uz event možete pratiti na ovoj FACEBOOK STRANICI.