Prljavci 1 Tijekom trajanja 19. Sarajevo Film Festivala, a u sklopu tradicionalnog, 9. po redu Sarajevo Music Stage-a, u utorak navečer je u prepunom sarajevskom Domu mladih nastupilo legendarno Prljavo kazalište.

Prljavci su žestokom svirkom tijekom gotovo dvosatnog koncerta potvrdili status jedne od najvećih grupa s ovih prostora te mladim, ali i onim starijim Sarajlijama i gostima Sarajeva priuštili glazbeni rock and roll spektakl visoke produkcije.

Prljavci 6

Jajo, Mlađo, Filko i ekipa podsjetili su publiku na svoje stare hitove, ali pjesme s novog albuma „Možda dogodine“, čija je sarajevska promocija održana u svibnju ove godine.

Najdugovječniji band  s ovih prostora koji broji punih 36 godina sviračkog staža i 14 objavljenih albuma, tako je s publikom uglas otpjevao neke od svojih najvećih hitova: „Heroj ulice“, “Pisma ljubavna”, “Sve je lako kad si mlad”, “Kiše jesenje”, “Tu noć kad si se udavala”, “Moj bijeli labude”…kao i neke od pjesama s novog albuma.

Kao predgrupa Prljavom kazalištu nastupio je mladi sarajevski bend Polaroid Trip, a osim njih na ovogodišnjem Sarajevo Music Stageu, između ostalih, nastupaju i Rambo Amadeus, LET 3, Crvena jabuka, Letu Štuke i Sergej Ćetković.

Prljavci 8