Velika Pantastic turneja počinje ove subote, 30. svibnja! Prljavci su za početak turneje odabrali svoj Zagreb i jedan, koliko god nevjerojatno zvučalo, dosad neosvojeni koncertni prostor, Šalatu – te je rasprodali do posljednjeg mjesta. Šalata će ove subote u potpunosti biti u znaku Prljavaca, te organizatori prenose neke korisne informacije.

Nakon prijepodnevnog druženja na Trgu, Prljavci i njihovi fanovi sele se na Šalatu. Zbog velikog broja posjetitelja, od 15:00 do 24:00 u Rubetićevoj ulici na snazi će biti privremena zabrana prometa, osim za vozila stanara, zaposlenika, komunalnih i hitnih službi, te vozila organizatora s akreditacijom pa se posjetiteljima savjetuje prilazak Šalati iz Vončinine ulice ili korištenje Schlosserovih stuba. Zabrana prometa uključuje i zabranu korištenja parkirališta u Rubetićevoj za sve osim ranije navedenih.

Početak koncerta je u 21:00, a ulazi se otvaraju u 19:00 sati. Posjetiteljima će na raspolaganju biti tri ulaza – istočni ulaz ispod tribine i donji ulaz na zapadu te gornji ulaz na zapadu za posjetitelje s VIP ulaznicama i novinare. Na stadion neće biti dozvoljeno unošenje bilo kakvih predmeta koji mogu ugroziti sigurnost posjetitelja, kišobrana i pića. Kako bi se izbjegle gužve, organizatori savjetuju raniji dolazak te još jednom ističu kako su sve ulaznice za koncert rasprodane i da na dan koncerta na Šalati neće biti prodaje ulaznica.