Hotel 88 potpuno je osvojio zagrebačku publiku! Ekipa ove hit predstave, među kojima je i Milan Marić, koji se proslavio ulogom Tome Zdravkovića u filmu Toma, na traženje publike, ponovno se vraća u Zagreb! Zaigrat će 13. ožujka u kazalištu Vidra s početkom u 20:30.

“Polovica dvorane je rasprodana i prije nego službeno objavimo da Hotel 88 ponovno igra,” kažu iz organizacije. Ogroman interes publike za Hotelom 88 ne čudi, uzmemo li obzir da je i nakon pet godina igranja, u Beogradu još uvijek teško doći do karte. Trend potrage za kartom više pretočio se i na Zagreb već prilikom prve izvedbe ispred 800 gledatelje u Tvornici krajem prošle godine.

“Divno je prošlo i publika je divno reagirala na predstavu, nadam se da ćemo se vratiti u Hrvatsku zaigrati je ponovno“, rekao je nakon zimus, nakon zagrebačke premijere Milan Marić.

Osim što je voli publika, vole ju i glumici. “Obožavamo ju igrati. I kad smo umorni ili tužni, dobijemo takvu energiju od publike, da izađemo sretni i izliječeni. Nevjerojatna je ta razmjena”, rekla je Tamara Krcunović.

“To je predstava koju baš volim, uzbudljiva i duhovita priča o dva para, mješavina je žanrova, malo je vodvilj, malo je komedija zabune, malo ima i melodrame, poprilično izazovan glumački komad jer morate držati pažnju, ritam i morate biti duhoviti, lagani i šarmantni. I pokazalo se da publika to voli”, rekao je Milan Marić.

Radnja predstave prati Viktora i Anu koji dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi tu proveli savršen medeni mjesec. Sandra i Marko dolaze u taj isti hotel, sa potpuno istim ciljem. Sve bi to bilo vrlo ljupko i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tokom jedne jedine noći u Hotelu 88, životi ovo četvero ljudi u jednoj će večeri doživjeti  strašne, ali i urnebesne promjene.

“Hotel 88” je romantična priča koja predstavlja jedinstveni spoj suvremenog ambijentalnog teatra i tradicionalne komedije situacije. Predstava je rađena po motivima teksta “Privatni životi” N. Kauarda, adaptaciju i režiju potpisuje Staša Koprivica, a producent je Ljubomir Dorontić. U predstavi igraju Tamara Krcunović, Anđela Jovanović, Milan Marić i Vladimir Aleksić.

Ulaznice možete kupiti u sustavu Mojekarte.hr ili na blagajni Vidre.