image003Do spektakla na Maksimiru ostalo je još samo nekoliko dana! U utorak, 13.8., Robbie Williams će napokon nastupiti u Hrvatskoj! Na dan održavanja ovog velikog ljetnog spektakla, svim posjetiocima će, uz predočenje ulaznice za koncert, biti omogućeno besplatno korištenje javnog gradskog prijevoza / ZET-a (Zagrebačkog električnog tramvaja) na svim linijama.

Tjedan dana prije koncerta sustav je pokazao da je dostupno još 3726 ulaznica za dugoočekivani stadionski spektakl! Hrvati su požurili po svoje ulaznice, a s njima i veliki broj ljudi iz susjednih zemalja budući da je koncert na Maksimiru jedini u regiji. Također, velik broj stranih turista odlučio se za posjet Hrvatskoj uključivši u svoj aranžman i koncert Robbie Williamsa. Uz ljepote i posebnosti hrvatskih atrakcija, ovaj veliki spektakl je definitivno jedan od ovogodišnjih motivatora za odabir Zagreba i Hrvatske kao ljetne destinacije za odmor i zabavu. Ostali koncerti na turneji se jako dobro prodaju. Najbliži Zagrebu je koncert u Beču koji je već odavno rasprodan.

Za Williamsov koncert na Maksimiru još uvijek ima ulaznica u gotovo svim kategorijama. Za sljedeće kategorije ostalo je još zasita malo ulaznica: Fan pit, Zapad dolje, Istok dolje i Sjever dolje. Tribina Sjever gore je potpuno rasprodana.

Ulaznice za koncert R. Williamsa dostupne su na svim prodajnim mjestima sistenma Eventim, online na www.eventim.hr te u ovlaštenim VIP centrima u svim većih gradovima! VIP je ponosni sponzor koncerta.

Cijene ulaznica su sljedeće:

LOŽA – 999 kn

FAN PIT – 629 kn

SJEDENJE 1 (Zapad dolje) – 459 kn

SJEDENJE 2 (Zapad gore, Istok, Sjeverozapad dolje) – 379 kn

STAJANJE – 329 kn

SJEDENJE 3 (Sjever dolje, Sjeveroistok)– 279 kn

SJEDENJE 4 (Sjever gore) – 199 kn – RASPRODANO!

Robbie Williams napokon dolazi u Hrvatsku! U sklopu velike europske turneje i predstavljanja najnovijeg albuma Take the Crown, britanska mega-pop zvijezda ovog će ljeta, uz Vip podršku, po prvi put stati pred hrvatsku publiku te domaće obožavatelje počastiti svojim novim i starim hitovima. Dugoočekivani koncert održat će se 13, kolovoza na stadionu Maksimir u Zagrebu!

Robbie Williams ne treba posebno predstavljanje… On je pjevač, tekstopisac i zabavljač koji je postao najveća zvijezda našeg doba te rasprodaje koncerte diljem svijeta. Ovo je prva velika turneja nakon ‘Close Encounters’ turneje iz 2006. godine. Robbie Williams je oduvijek impresionirao i ostavljao fanove bez daha: od hitova koje su postali himne – Angels, Let Me Entertain You, Rock DJ, Millennium – do potpuno novih pjesama (poput Candy) s novog albuma ‘Take The Crown’.

Najveća pop zvijezda današnjice ROBBIE WILLIAMS u sklopu turneje “Take The Crown” nastupit će 13.08.2013. godine na stadionu Maksimir.

“Jako sam uzbuđen jer ove godine ponovo nastupam uživo. Prošli koncerti su me podsjetili kako je poseban osjećaj izvoditi svoje vlastite pjesme ispred goleme publike, uz sva uzbuđenja i adrenalin koji ide uz to. Idemo, Zagreb!” (Robbie Williams)

“Robbie je zaista najveća pop zvijezda koja se pojavila u ovoj zemlji u posljednjih 20 godina. Pop ikona koja se pomladila i vratila na vrh vlastite igre.” (The Sun, 2012.)