Ovaj tjedan Kozmo drogerije donose svojim kupcima popust od čak 40 posto na sve dezodoranse u svojoj ponudi pa će tako svi imati priliku obnoviti svoje zalihe dezodoransa za nadolazeće vruće dane, a možda i isprobati neki novi miris.

Dezodoransi su kozmetički proizvodi koji se koriste svakodnevno iz dvojakih razloga. Prvi su oni higijenski, jer dezodoransi sprečavaju neugodne mirise nastale znojenjem, osobito u vrijeme ljetnih vrućina, a drugi su estetski, s obzirom na to da dezodoransi osiguravaju svježinu i ugodan miris tijekom cijelog dana.

U ponudi Kozmo drogerija mogu se pronaći muški i ženski dezodoransi u spreju s 48-satnom zaštitom, antibakterijski roll-on dezodoransi koji ne ostavljaju mrlje ni bijele tragove na odjeći, dezodoransi sa 100% mineralnim sastojcima za trajan osjećaj svježine ili posebni dezodoransi prilagođeni nošenju uske odjeće. Za one s posebno osjetljivom kožom u ponudi su dezodoransi koji ne sadrže alkohol, a pružaju optimalnu zaštitu. Dakle, može se izabrati i to po cijeni o kojoj ne treba previše razmišljati.

dio asortimana na sniženju u akciji Kozmo srijeda

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here