Početna Lifestyle Popularni sladoled Silk Milk se vraća!

Popularni sladoled Silk Milk se vraća!

Apsolutni pobjednik Ledo Retro natječaja sladoled Silk Milk u prodaju se vraća ovog proljeća.

Sladoled Silk Milk

Prema rezultatima natječaja koji se održavao od 15. do 29. siječnja na Ledo webu i prikupio čak 70.000 posjetitelja, potrošači su s gotovo 80 posto glasova izabrali Silk Milk te poželjeli da se upravo ova sladoledna zvijezda 90-tih godina vrati u Ledo škrinje.

Ljubitelji Ledo sladoleda koji su bili popularni 80-tih i 90-tih godina u sklopu Ledo Retro natječaja mogli su birati između Matadora, Borovnice i Silk Milka te svojim glasom doprinijeti da se jedan od njih vrati u prodaju.

Sladoled koji je “pauzirao” od 2006.

Prvi Silk Milk pušten je u prodaju početkom 90-tih godina kada je kupljen u tadašnje vrijeme jedan od najinovativnijih strojeva za proizvodnju sladoleda s mogućnošću unutarnjeg punjenja.

Sladoled se proizvodio sve do 2006. godine, a bio je poseban upravo zbog neodoljivog punjenja od jagode, sladolednog okusa nježne vanilije te hrskavog kakao preljeva i komadića lješnjaka.

Silk Milk će se proizvoditi po istoj recepturi kao i nekada. Poput Proustovog madeleine kolačića, vratit će mnogima brojna sjećanja vezana uz dance hitove 90-tih, Malaviziju, Hit depo, modne kombinacije, sportske zvijezde te važne događaje u sportskoj povijesti poput osvojene brončane nagrade Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj.