Početna Događanja Parni valjak te poziva da zapjevaš s njima u Domu sportova!

Parni valjak te poziva da zapjevaš s njima u Domu sportova!

Parni valjak

Jedan od najpopularnijih domaćih bendova, Parni valjak, pripremio je ovoga puta svojoj publici nešto posebno – natječaj putem kojeg će u dva, odnosno tri kruga odabrati sretnika ili sretnicu koji će na velikom koncertu u Domu sportova 19.12.2015. s njima otpjevati svoju omiljenu pjesmu benda.

A natječaj kaže…

“Oduvijek voliš Parni valjak, oduvijek pjevaš, oduvijek želiš zapjevati s Parnim valjkom? Na tebi je red – uhvati ritam! Ovo ljeto Parni valjak i Agencija fakat. pripremili su nešto baš za tebe – natječaj na koji ćeš se sigurno prijaviti i uz malo sreće i sluha pobijediti te s Valjkom osvojiti veliku pozornicu Doma sportova! Natječaj je otvoren od 1. kolovoza i prvi krug traje sve do 23. rujna (23:59), što znači da imaš skoro dva mjeseca za uštimati glasnice, uvježbati svoju omiljenu Valjak pjesmu, snimiti se kako pjevaš, ‘uploadati’ video i ući u drugi krug natječaja. Znamo, zvuči kao puno posla za ove vruće dane, no vjeruj, bit će jako zabavno, a ni nastup s legendarnim Parnim valjkom u velikoj dvorani Doma sportova nije za zanemariti…

Na temelju broja ‘lajkova’ i ocjene samog benda bit će odabrani sretnici i sretnice koji će ući u zabavni i izazovni drugi krug natječaja. Njhova imena objavljujemo 1. listopada, a od tada pa sve do kraja drugog kruga 23. studenoga (23:59) izložit ćemo ih raznim izazovima… U drugom krugu temeljem broja ‘lajkova’ izabrat ćemo tri najuspješnija kandidata ili kandidatkinje, a odluku o finalnom pobjedniku ili pobjednici, čije ime objavljujemo 1. prosinca, donosi bend. Pobjednik ili pobjednica natječaja Na tebi je red – uhvati ritam! pridružit će se Parnom valjku na pozornici velike dvorane Doma sportova na slavljeničkom koncertu u čast 40 godina postojanja benda i s Parnim valjkom otpjevati – svoju omiljenu Valjak pjesmu!

Dakle: pjevači amateri, profesionalci, bendovi, one-man bendovi, a cappella zvijezde… svi ste dobrodošli! Facebook aplikaciju za prijavu na natječaj potražite na službenoj Facebook stranici Parnog Valjka i prijavite se, jer znate kako kažu – sreća prati hrabre! Veselimo se svim prijavama i odličnoj zabavi iz kruga u krug natječaja!

Da, na tebi je red – uhvati ritam!”

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here