Početna Vijesti Počinje Hanžekovićev memorijal – zbog natjecanja u bacanju kugle kod NSK posebno...

Počinje Hanžekovićev memorijal – zbog natjecanja u bacanju kugle kod NSK posebno reguliran promet

ab81048f-283e-4f02-945b-b1e5ead3ab34

Najveća atletska manifestacija u Hrvatskoj, popularni Hanžek, započinje danas i to natjecanjem u bacanju kugle koje će se održati u Ulici Hrvatske bratske zajednice, pored fontana. Stoga je iz press službe organizatora danas stigla obavijest o privremenom zatvaranju prometa u dijelu grada.

Tako treba voditi računa o tome da će se privremeno zatvoriti lijeva prometna traka u pravcu sjevera i pravcu juga na dijelu Ulice Hrvatske bratske zajednice, od Ulice grada Vukovara do Slavonske avenije od 17 do 22.30 sati, kao i zatvaranju parkirališta na zapadnoj strani Ulice Hrvatske bratske zajednice uz istočnu stranu Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

S obzirom da je Hanžek od ove godine prvi put dvodnevna manifestacija, glavno natjecanje je sutra, 2. rujna, na stadionu Mladosti na Savi. Zbog toga će između 8.00 i 20.15 sati biti privremeno zatvoren promet Jarunskom cestom, od Ulice M. Haberlea do Horvaćanskog zavoja te Horvaćanskim zavojem od Jarunske ceste do ulaza na parking Kineziološkog fakulteta.

 

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here