ab81048f-283e-4f02-945b-b1e5ead3ab34

Najveća atletska manifestacija u Hrvatskoj, popularni Hanžek, započinje danas i to natjecanjem u bacanju kugle koje će se održati u Ulici Hrvatske bratske zajednice, pored fontana. Stoga je iz press službe organizatora danas stigla obavijest o privremenom zatvaranju prometa u dijelu grada.

Tako treba voditi računa o tome da će se privremeno zatvoriti lijeva prometna traka u pravcu sjevera i pravcu juga na dijelu Ulice Hrvatske bratske zajednice, od Ulice grada Vukovara do Slavonske avenije od 17 do 22.30 sati, kao i zatvaranju parkirališta na zapadnoj strani Ulice Hrvatske bratske zajednice uz istočnu stranu Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

S obzirom da je Hanžek od ove godine prvi put dvodnevna manifestacija, glavno natjecanje je sutra, 2. rujna, na stadionu Mladosti na Savi. Zbog toga će između 8.00 i 20.15 sati biti privremeno zatvoren promet Jarunskom cestom, od Ulice M. Haberlea do Horvaćanskog zavoja te Horvaćanskim zavojem od Jarunske ceste do ulaza na parking Kineziološkog fakulteta.