Prvotimci Dinama i trenutno jedni od najvećih mladih nada modrog kluba Marko Pjaca i Ante Ćorić prisustvovali su ove srijede, 18. ožujka, Završnici sportskih igara 7. i 8. razreda zagrebačkih osnovnih škola u dvoranskom nogometu, održanoj u SD Dubrava.

Uz pratnju klupske maskote – lava Plavka, Marko i Ante pogledali su utakmicu muškog finala između OŠ Vrbani i OŠ Braće Radić, u kojoj je bolja bila momčad OŠ Vrbani te su na kraju sudjelovali na svečanoj ceremoniji dodjele medalja najboljim momčadima i pojedincima. Nakon što je viši savjetnik predsjednika HNS-a Zorislav Srebrić podijelio medalje pobjednicima, Pjaca i Ćorić podijelili su nagrade najboljim strijelcima u muškoj i ženskoj konkurenciji. Nakon službenog dijela uslijedilo je fotografiranje i kratko druženje s igračima i Plavkom, a posebno su oduševljene i sretne bile nogometašice i učenice kojima su upravo dvojica mladih igrača Dinama najdraži nogometaši.

GNK Dinamo na isti će način podržati i Završnicu sportskih igara Školskog sportskog saveza Grada Zagreba za srednje škole, u srijedu, 25. ožujka.

Dinamo3