Koncertom u Saxu, kojim je publici predstavila svoj prvijenac “Prvi koraci”, Pava je potvrdila epitet najveće pjevačke nade i pretendentice za najprestižniju glazbenu nagradu, Porin. Rijetka je ovo prigoda da se Pavu moglo čuti s velikim bendom i pred ovako velikom publikom, a svi se nadamo da će se to uskoro promijeniti i da ćemo ju češće vidjeti u ovakvome izdanju jer je svojom izvedbom ostavila snažan utisak.

Veliki bend čine: Domagoj Čondrić (bubnjevi), Lovro Knežević (bas gitara), Petar Ivkić (električna gitara), Boris Kapetan (akustična i električna gitara), Dominik Grgić (saksofon), Mihaela Karla Palić (prateći vokal) te Đuro Ravenšćak (feat.), a svojim su izvedbama uz Pavinin vokal pokazali zašto će ovaj album biti jedno od zapaženijih glazbenih izdanja 2022. godine.

Na koncertu je Pava izvela već objavljene pjesme “Ponekad”“Budi mi dobro”“Dopusti mi”“Horizont” te aktualni hit “Slobodan”, koji je već nakon prvog tjedna emitiranja našao svoje mjesto pri vrhu HR TOP 40 liste najemitiranijih singlova. Osim toga, publika je po prvi puta ekskluzivno imala priliku čuti i preostale pjesme s albuma: “Loše namjere”, “Proljeće”, “Zadnja stanica”, “Norris Chuck”, “Sigurno je lijepo”, “Kraj mene”. Veliki pljesak i poziv na bis jasno su mladoj kantautorici dali do znanja kakav je rezultat njezinog rada, a sjajna je to motivacija i za budućnost u kojoj od Pave možemo puno očekivati.

Album “Prvi koraci” dostupan je na svim streaming platfomama te u trgovinama i na webshopu.

Foto: Matija Režek