Početna Izbor Filip Rudan održat će svoj prvi samostalni koncert u klubu Sax!

Filip Rudan održat će svoj prvi samostalni koncert u klubu Sax!

filip rudan
Foto: Petra Mikšik

Filip Rudan, jedan od naših najistaknutijih mladih glazbenika – vokalist, gitarist i autor, pažnju javnosti je privukao sudjelovanjem u The Voice Hrvatska (duel u pjesmi „Lovely“ bilježi preko 60 milijuna pregleda). Prvi singl „Blind“ predstavio je na Dori 2021. gdje je osvojio 5. mjesto te se istaknuo kao jedan od favorita publike. Filip od tada uživa u stvaranju svoje autorske glazbe te je do sada izbacio nekoliko zapaženih singlova, poput “He’s Not The One” ili posljednjeg singla “Razine”, koji je osvojio srca publike i medija, a ovom prilikom najavljuje i skorašnji izlazak nove autorske pjesme.

Kako zvuči uživo publika je mogla čuti na koncertima Parnog valjka u Areni Zagreb i pulskoj Areni gdje je Filip održao zapažene nastupe, a sada ćemo ga imati prilike čuti premijerno u kultnom klubu u centru Zagreba.

U nešto intimnijoj klupskoj atmosferi pred zagrebačkom će publikom izvesti hvaljene autorske pjesme te probrani repertoar koji se proteže od Arctic Monkeysa, The Neighbourhooda, Harryja Stylesa, do Erica Claptona, Johna Mayera, Måneskina, Fleetwood Maca i Santane.

Uz Filipov prepoznatljiv vokalni izražaj i kantautorski potpis, koji se očituje i u sviranju gitare – očekuje nas odličan pop rock koncert, začinjen s malo indie muzike!

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Saxa za vrijeme radnog vremena kluba, u pretprodaji po cijeni od 30 kuna, a na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 50 kuna.