pivo, ilustracijaMnogi još nisu sigurni je li pivo alkohol ili hrana, trebali li ga piti kada uočimo manjak vitamina B, ono ono s čime se svi slažu jest da je ovo piće po omiljenosti na vrhu top ljestvica. Na zagrebačkoj Trešnjevci, u Gorjanskoj 22 tako se sutra u 16.30 sati otvara prodavaonica specijalizirana za promociju i prodaju piva čiji vlasnici vjerojatno neće imati poteškoća s posjećenošću. Razlog je i što će u asortimanu Kuće piva biti zastupljene domaće i oko stotinu vrsta stranih piva.

Češka, Bavarska, Belgija, Nizozemska od sada će nam biti puno bliže. Pa i Rumunjska čiju ponudu piva zasigurno najbolje poznaje Ioana Tomljanović koja je sa suprugom Silvijem vlasnica atraktivne prodavaonice, odnosno tvrtke Zagrebačkim ulicama d.o.o.. Rumunjsko-hrvatski mladi bračni par Tomljanović prije nekoliko godina upravo je spojila ljubav prema pivu i Zagrebu.

Prostor Kuće piva čine dvije etaže s policama stotina vrsta vrhunskih piva, ponuda kakvu do sada nismo imali. Ima mjesta i za izložbe, druženja s umjetnicima, predstavljanje Zagreba kroz povijesne i suvremene fotografije.

Na otvorenju je najavljeno 100-njak gostiju, među njima gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, diplomati iz veleposlanstava Rumunjske i Belgije, članovi Kawasaki 3P, grupa Svadbas… a uz pivo uživat će u nastupu Kraljeva ulice.

10 Komentari

  1. Pa bilo bi zgodno i da vaša reakcija bude brza i fakat napišete adresu, jer u subotu se slavi jedan zgodan 12-ogodišnji rojsni dan pa bi punoljetne uzvanike počastili pivcem iz Kuće piva, Alzo…adresa ????

  2. uvaženo! hvala na brzoj reakciji. Inače, sutra idemo tamo pa će biti još materijala

  3. Bilo bi zgodno da ovaj novinarski članak odgovori na svih 5 OBAVEZNIH novinarskih pitanja, a 1 je GDJE ? Poštovani, molim Vas, gdje se otvara, koja ulica i kućni broj ?

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here