Početna Nagrade Odgovorite na anketu i poletite iznad Zagreba

Odgovorite na anketu i poletite iznad Zagreba

akrobacije, arhiva (Foto: Siniša Kosić)Zrakoplovstvo je u Hrvatskoj polako postalo jedan od najomiljenijih sportova, stoga ni ne čudi da ovoga ljeta u Hrvatsku stiže veliki Adria Air Race.

Iznad jednog od najljepših gradova na obali imat ćete priliku uživati u utrkama najboljih svjetskih akrobatskih pilota i to tijekom srpnja i kolovoza. O kojem gradu je riječ i kada će točno ovaj air race biti održan, doznat ćete na vrijeme. Ipak, kako biste skratili vrijeme do ovog mega spektakla sudjelujte u anketi i pomognite organizatorima osmisliti ime ove utrke koje će uskoro postati sinonim za jedan od najvažnijih ovogodišnjih sportskih događaja u Hrvatskoj.

Troje sretnika koji će odgovoriti na oba pitanja iz ankete nagradit ćemo letom iznad Zagreba. O terminima leta dobitnike ćemo naknadno obavijestiti s obzirom da letačka sezona u Lučkom počinje u ožujku.

[poll id=”35″]

[poll id=”36″]

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb daruje let zarakoplovom iznad Zagreba za 3 osobe u terminu koji će biti naknadno dogovoren.

Za sudjelovanje je potrebno da nam na adresu [email protected] pošaljete mail s naslovom Adria_air_online te navedete svoje podatke: ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u i broj mobitela, te odgovor na postavljeno pitanje:
Jeste li odgovorili na oba pitanja u anketi na ovoj stranici?

Odgovor pošaljite najkasnije do 11. veljače kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti imena dobitnika.

Sretno! :-)

DOBITNICE

Iznad Zagreb će letjeti: Nikolina Kramarić, Sonja Klemenić i Gorana Levačić. Čestitamo! Informaciju o realizaciji nagrade primit će e-mailom.

U izbor za nagradu ušli su svi koji su na pitanje odgovorili “da”.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here