Lea Brezar, poduzetnica i spisateljica, autorica dvanaest knjiga, koja za sebe rado kaže da je ponajprije pjesnikinja, već šestu godinu zaredom ukrašava grad Zagreb svojim stihovima. Na pozicijama City lights Zagreb plakata na pet pozicija u gradu postavljena je kulturna instalacija #odapoeziji u trajanju od dva tjedna s početkom 30.6.2022.

Sedam lokacija na kojima ste mogli pronaći pjesme na City lights plakatima do su:

  • Draškovićeva – Vlaška
  • Rooseveltov trg – HGK
  • Savska – Cibona
  • Borongaj autobusno okretište
  • Maksimirska – Bukovačka

„Projekt #odapoeziji na city lights plakatima nalazi se zahvaljujući ljudima u Zagreb plakatu koji već niz godina podržavaju moju inicijativu dijeljenja pozitivnih i afirmativnih stihova na ulicama grada. Projektom #odapoeziji pokazujem kako je upravo promjena jedini put koji zasigurno obećava svrhovit i ispunjen život“, izjavljuje Lea Brezar.

Lea Brezar (Zagreb, 1977.) poduzetnica je, spisateljica i pjesnikinja. Vlasnica je agencije Dhar media i suosnivačica Epohe, privatne gimnazije i osnovne škole koja svoj rad temelji na waldorfskoj pedagogiji. Menadžerica je za odnose s javnošću i studira psihologiju sa savjetovanjem na The Open Universityju.

Bavi se organizacijskom kulturom i vođenjem u poslovnom učilištu koje je osnovala i u časopisu Brendfulness koji izdaje agencija Dhar media.

Lea Brezar piše od svoje četrnaeste godine i od 2015. je godine objavila dvanaest knjiga koje kroz poeziju i prozu promoviraju pozitivnu psihologiju. Živi i radi u Zagrebu.