Početna Novosti Od danas u prodaji ulaznice za utakmicu Hrvatska – Norveška

Od danas u prodaji ulaznice za utakmicu Hrvatska – Norveška

Prema službenoj obavijesti iz Hrvatskog nogometnog saveza, ulaznice za kvalifikacijsku utakmicu za Euro 2016. između Hrvatske i Norveške dostupne su u prodaji od 5. ožujka.

Norveška je izravni protivnik Vatrenima za jednu od dvije pozicije koje direktno vode u Francusku, zbog čega se priželjkuje što veća i glasnija potpora fanova i navijača na stadionu Maksimir.

Upravo iz tog razloga, Hrvatski nogometni savez odlučio je nagraditi sve navijače koji će ulaznice kupiti u pretprodaji putem interneta s 20 posto popusta na unaprijed utvrđene cijene:

Tribina zapad dolje: 150,00 kn
Tribina istok: 120,00 kn
Tribina sjever dolje: 70,00 kn
Tribina jug: 70,00 kn

Podsjetimo, zbog Uefine kazne za ponašanje dijela hrvatskih navijača na utakmici Italija – Hrvatska ovom prigodom bit će zatvorene gornje tribine Sjevera i Zapada.

Ulaznice se mogu kupiti poveznici ULAZNICE. Osim što se na njih obračunava popust od 20 posto, ulaznice kupljene u pretprodaji putem interneta bit će moguće preuzeti na blagajnama stadiona, uz već prije dostupnu mogućnost dostave.

Jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica, a rok za kupnju putem interneta je 25. ožujka 2015. do 12:00 sati ili do iskorištenja raspoloživosti ulaznica.

Ako se sve ulaznice ne prodaju putem interneta, od 23. ožujka ulaznice će biti moguće kupiti na blagajnama stadiona Maksimir.

Sve ostale informacije o prodaji ulaznica možete pronaći OVDJE.

Od 5. ožujka dostupne ulaznice za utakmicu Hrvatska - Norveška