U subotu 31.12. počet će odbrojavanje posljednjeg dana 2016. godine. Kako to obično biva, novogodišnja noć uvijek treba biti spektakularna, posebna jer svi žele pamtiti prve dane Nove godine. Da biste upamtili prve dane 2017. godine, Novi Advent u Novom Zagrebu  odlučio je organizirati koncert grupe Connect i uz vrhunske ritmove Hip Hopa pripremiti glazbeni spektakl koji će do dugo u noć svima prisutnima osigurati odličnu atmosferu i provod o kojem će pričati još dugo vremena. Connect će svoj nastup početi u 21 sat, a nema sumnje da će ovi vrhunski glazbenici poznati po pozitivnoj energiji, «zaraziti» dobrom atmosferom i sve prisutne goste Novog Adventa.

Bježeći od medijskih nastupa, grupa Connect koncentrirala se na svoje glazbene nastupe i od 2000. godine i svog osnutka ovaj hip-hop sastav bilježi samo glazbene uspjehe i dokazuje kvalitetu svog kontinuiranog i dobrog rada. A koliko dobri biti i bez prevelike medijske pompe potvrđuje i činjenica  je na youtube kanalu i Internet preglednicima njihova popularnost u konstantnom porastu. Tako njihov zadnji hit Džek i Džoni ima po više od 105.000 pregleda na Youtubeu dnevno, dok je ljetni hit Ove noći u manje od pola godine skupio preko milijun pregleda što su brojke koje potvrđuju da Connect zna što i kako radi.

Connect redovito rasproda sve svoje nastup, uvijek publici pružajući, prije svega dobru zabavu i koncerte koji su protkani dobrom atmosferom i pozitivnim vibracijama. O njihovoj popularnosti govori i činjenica da su do sada s njima ostvarile suradnju i poznate hrvatske pjevačice poput Jelene Rozge, Lane Jurčević i Maje Šuput, al ii da je mnogo drugih koji u svoje pjesme žele utisnuti Connectove hip hop ritmove.

Upravo zato plato Muzeja suvremene umjetnosti u Novom Zagrebu idealno je mjesto za doček 2017. godine, a Connect jamstvo zabave koja se ne smije propustiti. Zato nema sumnje da će se u novogodišnjoj noći svi rasplesati na hitove:  Ljubi me budalo, Jeebena, Prijateljska ljubav, Noć bez granica, Dalmatinka, Brige ugasim pjesmom,  Samo je jedno,  Ove noći, Džek i Džoni i mnoge druge Connect hip-hop hitove.

Ne propustite vrhunsku zabavu uz vrhunski hip hop sastav. Connect je jamstvo dobrog provoda, a Novi Advent najboljeg novogodišnjeg dočeka u gradu.