Početna Vijesti Sport NK Lučko od danas prvoligaš!

NK Lučko od danas prvoligaš!

“Danas (ponedjeljak) u 13,45 sati otišla je prijava faksom na Udrugu profesionalnih klubova prve Hrvatske nogometne lige za natjecanje seniorske momčadi u Prvoj HNL za sezonu 2011/2012.” s neskrivenim oduševljenjem objavljeno je na internetskoj stranici NK Lučko, kluba koji se izborio za ulazak u među najbolje.

Naravno, cilj je ne samo ući, nego i zadržati se pa makar i na 11. mjestu. Povratka više nema! Radosna vijest stigla je danas i do zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji je u svom uredu primio vodstvo Lučkog – predsjednika Petra Plahutara, dopredsjednika Vinka Marinovića i glavnog direktora Josipa Zornjaka. Upravo danas željeli su se zahvaliti na pomoći i podršci koju su imali od gradskih vlasti, osobito u vezi s izgradnjom stadiona.

Unazad deset godina gradska uprava kontinuirano podupire razvoj športa, športaše i klubove, a to će činiti i u buduće, istaknuo je gradonačelnik, dakako, ne propuštajući čestitati za uspjehu.

Pred nogometašima NK Lučko sada su još dvije važne utakmice – 22.6. igraju s NK Varaždinom, a 25.6. s FC Kapošvarom iz Mađarske. Obje će biti na domaćem stadionu. Do odlaska na 10-dnevne visinske pripreme na Kupres planirana je još jedna utakmica za koju se još ne zna hoće li biti 28. ili 29. lipnja.

uprava NK Lučkog kod gradonačelnika Milana Bandića (Foto: www.zagreb.hr)

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here