Smisao života g. LojtriceAko ste ljubitelj montipajtonovskog humora oduševit će vas predstava “Smisao života gospodina Lojtrice”  kojoj Saša Anočić i glumci Rakan Rushaidat, Živko Anočić te Radovan Ruždjak  skečevima dodaju svoju osobnu, realističku točku gledišta. Ne bez razloga, predstava je osvojila i kritiku i publiku, a na Marulovim danima Rakan Rushaidat osvojio je Marula za ulogu Lojtrice.

“Lojtrica” je priča o poštenom i vrijednom čovjeku koji je bio sasvim sretan sa svojim skromnim životom sve dok ga administrativna pogreška nije odvela putem bez povratka. Na rutinskom pregledu  medicine rada dijagnosticiran mu je vrlo rijedak oblik bolesti. Ipak, on se odlučuje boriti s tom opakom bolešću zbog žene koju voli i prijatelja koji ga nikad nije iznevjerio. No, sudbina je htjela da se gospodin Lojtrica surovo upozna s tužnom istinom njegova života – bolest je zapravo negdje drugdje!

Autor i redatelj: Saša Anočić
Glume: Rakan Rushaidat, Živko Anočić, Radovan Ruždjak
Dramaturg: Saša Anočić
Scenografija: Boris Križman
Kostimograf: Hana Letica
Producent: Ronald Panza

Predstava igra u KNAP-u 11. ožujka od 20 sati. Traje 2 sata i 15 minuta, uključujući pauzu od 15 minuta.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb i KNAP daruju 1×2 ulaznice za predstavu “Smisao života g. Lojtrice” u terminu od 11. ožujka u 20 sati u kazalištu KNAP.

Za sudjelovanje je potrebno da nam na adresu [email protected] pošaljete mail s naslovom Lojtrica_online i navedete svoje podatke: ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u i broj mobitela, te odgovor na postavljeno pitanje:

Je li Rakan Rushaidat osvojio je Marula za ulogu Lojtrice?

Odgovor pošaljite najkasnije do 10. ožujka kada ćemo na ovoj stranici objaviti ime dobitnika.

Sretno! :-)

DOBITNICA

Nagradu je osvojila Danijela Adamović. Čestitamo! Informaciju o preuzimanju nagrade primit će e-mailom.

Odgovor na nagradno pitanje glasi: DA.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here