Početna Izbor Kazalište knap s veseljem najavljuje novu kazališnu sezonu 2021./2022.

Kazalište knap s veseljem najavljuje novu kazališnu sezonu 2021./2022.

I ova sezona će se, kao i prethodna, odvijati u izazovnim okolnostima poštujući pritom sve propisane epidemiološke mjere.

Rujan će obilježiti i izvedbe nove knapove predstave „Play Harms ili sasvim obične besmislice“. Radi se o teatru apsurda te još jednoj u nizu kazališnih uspješnica redatelja Borisa Kovačevića u kojoj glume Marko Hergešić i Filip Detelić .

Premijerna izvedba planirana je u listopadu, a čak tri pretpremijerne izvedbe igrat će u rujnu i to na lokacijama; Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Kazalište Knap te Muzej iluzija.

I ljubitelji amaterizma će u Knapu doći na svoje jer će se od 11. do 17. rujna u dvorištu Centra održati 45. po redu SKAZ tj. Susreti kazališnih amatera Zagreba.

Grad Zagreb u suradnji s Centrom Knap već 45 godina organizira ovaj značajan događaj za kazališni amaterizam koji daje uvid u aktivnost i raznovrsnost amaterskih kazališnih grupa.

Unatoč velikom interesu i na ovogodišnjem Skazu će, radi poštivanja mjera o okupljanju, sudjelovati deset kazališnih grupa.

Detaljnije informacije o radu i programu, kako kazališta Knap tako i samog Centra kulture na Peščenici nalaze se na www.knap.hr.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here