Početna ZG vodič Trgovine, usluge Natjecanje u ispijanju shootersa s grudi hostesa

Natjecanje u ispijanju shootersa s grudi hostesa

Autor:
Maja Jurišić

hostese Fly! BaraSigurni ste da možete popiti više shootersa nego bilo tko? Sada to imate priliku i dokazati i to ove srijede u Fly! Baru. Naime, razigrana ekipa ovog zagrebačkog kluba za večeras je pripremila čistu zabavu. Uz nezaobilazne Fly! Honeyz koje će i ovu noć ugrijati seksi Victoria’ s Secret rubljem, za dobro atmosferu pobrinut će se legendarni DJ Makro Polo.

– Budite dio prvog hrvatskog spektakularnog, glamuroznog i mainstream tematskog Reggaeton, Dancehall & RnB partya u hrvatskoj pod spektakularnim nazivom – Descontrol. Nastavljamo serijal Fly Honeyz! programa u Fly! koji ovog puta u tmurni Zagreb donosi dašak Latinske Amerike, odnosno seriju Reggaeton, Dancehall i RnB glazbe! To su jednostavno ritmovi uz koje vaše tijelo ne može stajati na mjestu – poručuju iz Fly!-a.

No, vratimo se shottersima i seksi Fly Honeyz stjuardesama i natjecanju u ispijanju. Vaš će zadatak biti izabrati bilo koji dio tijela prekrasnih hostesa s kojeg ćete naiskap istresti shooters iz sebe. Glavnu nagradu, odnosno litre koktela, osvojit će onaj ili ona koja to učini na najseksipilniji način.

Djevojke i momci, upustite se u nove izazove, pozivaju iz Fly!-a. Odlučite li prihvatiti izazov rezervacije stolova su na www.flybar.hr.

1 Komentar

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here