Nakon dvije godine rasprodanih showova u Zagrebu poznati međimurski komičar Vlatko Štampar najavljuje veliki nastup karijere Stand up comedy special pod nazivom „Fala kaj ste došli“, koji će se održati 22.9.2018. u KD Vatroslav Lisinski.

Mnogobrojne Vlatkove pratitelje i ljubitelje njegovog humora na velikom nastupu povodom 10 godina karijere očekuje, kako bi on rekao: „Ultimativni best of karijere. Jedina stvar koju garantiramo – smijat ćete se 2 sata. Ništa više, ništa manje.“ Kada to Vlatko kaže znamo da nas očekuje žestoka stand up comedy večer uz najbolje fore iz svakog od njegovih rasprodanih showova Bratec je trd, Štamparska greška i Odraslost kao i one nove kojima će oduševiti mnogobrojnu publiku. Za nastup karijere prodaja ulaznica već je započela a sudeći po dosadašnjem interesu za Vlatkove nastupe ne sumnjamo da će se i za rujan će se tražiti karta više.

Za prikratiti vrijeme do rujna ne propustite od 4. do 10. lipnja 2018. posjetiti Tjedan smijeha u zagrebačkom klubu Sax – LAJNAP comedy tjedan, gdje će Vlatko nastupiti kao dio najpopularnijeg domaćeg stand-up kolektiva. Ove sezone on je zajedno s Aleksandrom Curać Šarić, Tomislavom Kozačinskim, Sašom Turkovićem i Goranom Vugrinecom nasmijao više od 10.000 ljudi u preko 60 predstava u Zagrebu i diljem Hrvatske. Kako kažu, prije odlaska na ljetnu pauzu donose nešto posebno za sve svoje fanove – sedam dana, sedam showova za pamćenje pružit će publici priliku za smijeh na gotovo sve teme svakodnevice u kojima će se sigurno prepoznati – počevši od novog showa “Crnjaci i ostale zločeste fore” nakon čega slijede nastupi svakog komičara pojedinačno.

Vlatko Štampar će tako sa svojim dobro poznatim showom “Štamparska greška” još jednom zahvaliti fanovima na uspješnoj sezoni i najaviti novu koju počinje njegovim nastupom karijere u Lisinskom 22. rujna 2018. Njegove fore kojima ćete se smijati prepričavajući ih cijelo ljeto ne propustite poslušati ove srijede 6. lipnja 2018. od 20 sati u Saxu, kako bi pripremili dozu smijeha koja će vas držati do rujna i Stand up comedy special pod nazivom „Fala kaj ste došli“.

Više u Vlatku možete saznati na: www.vlatkostampar.com.