Vip Travel Caffe pravi je mali raj za hedoniste koji se smjestio u samom srcu Zagreba, točnije u Bogovićevoj 6, na samoj žili kucavici društvenog života. Od svog otvorenja, postao je omiljeno i nezaobilazno odredište mnogih Zagrepčana, koji svoju prvu mirisnu jutarnju kavu ili pak opuštajuću času vina nakon posla obožavaju popiti upravo ovdje.

2 VIP Travel

Prvo što gosti zamijete prilikom ulaska je elegantni interijer za čiji je dizajnerski potpis zadužan poznati zagrebački arhitekt Ante Vrban. Vođen svojom prepoznatljivom filozofijom, Vrban je s vrhunskom preciznošću Vip Travel Caffe pretvorio u prostor koji odiše suptilnim spojem sofisticiranosti i topline doma. Korištenjem snježno bijele boje stvoren je dojam vrlo prozračnog i svježeg prostora, dok je sjajna crna boja u ulozi luksuza. Interijerom prevladavaju jasne i čiste linije, s prelijepim detaljima poput primjerice prozirnih vitrina u kojima su izložene boce najluksuznijih pjenušaca. Svojim idejnim rješenjem i uređenjem, osim gostiju, Vrban je posebno zadovoljio ukus mladog, uspješnog i perspektivnog poduzetnika Mateja Đorđevića, vlasnika VIP Travel Caffea. Upravo on zaslužan je za gradski dašak svjetskih metropola uz najfiniju kavu, vrhunska vina i prirodne sokove.

12 Ante Vrban i Matej Djordjevic

Ekipa iz Vip Travel Caffea među prvima je krenula i s ”mini klupskim” programom, odnosno zagrijavanjem prije izlaska, uz vibrirajuće plesne ritmove za koje su zaduženi DJ-i, majstori najboljeg zvuka. Iskoristite program te nakon napornog radnog dana ili prije noćnog izlaska posjetite Vip Travel Caffe,  udobno se smjestite u luksuzni interijer, naručite si najdraže piće i prepustite se vrhunskoj atmosferi.

Facebook: www.facebook.com/viptravelcaffezagreb

Instagram: www.instagram.com/viptravel_caffe

Foto: Ino Zeljak