Zoran Mamić, Ivica Tucak i Damir Mulaomerović gosti su najiščekivanije sportske tribine koja nas očekuje u petak, 26. veljače u sklopu Međunarodne konferencije Kondicijska priprema sportaša. Predvodnici hrvatskog nogometa, vaterpola i košarke predstavit će vlastita znanja i tehnike koje im pomažu u postizanju vrhunskih rezultata u svijetu profesionalnog sporta i kondicijske pripreme.

„Sportski treneri u pojedinim sportovima su najbolji promotori kondicijske pripreme. Njihova znanja i sposobnost integracije kondicijskog treninga u svakodnevnu sportsku pripremu graniči s umjetničkim izričajem. Stoga ćemo biti privilegirani čuti iskustva o ovoj temi od naših vrhunskih trenera.“ – izjavio je prof.dr.sc. Igor Jukić s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.

Na velikom međunarodnom sportskom događaju, koji se odražava od 26. do 28. veljače na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, istaknuti svjetski i domaći kondicijski stručnjaci predstavit će najnovije spoznaje i dokaze te praktična saznanja iz vlastitog iskustva.

Predavanja, različite debate te radionice, uz svjetske trenerske zvijezde, vodit će najistaknutiji stručnjaci iz Hrvatske i regije poput kondicijskog trenera Hrvatske vaterpolske reprezentacije Pere Kuterovca, kondicijskog trenera srpske nogometne reprezentacije Marka Stojanovića, kondicijskog trenera hrvatske rukometne reprezentacije i NK Hajduk Marija Tomljanovića te brojni drugi stručnjaci.

Posljednjeg dana, u nedjelju, 28. veljače, u sklopu Međunarodne konferencije Kondicijska priprema sportaša održat će se i međunarodni seminar Prevencija i rehabilitacija sportskih ozljeda, a svoja znanja predstavit će znanstvenici, treneri i eksperti iz područja prevencije i rehabilitacije sportskih ozljeda. Sudionike uz predavanja istaknutih svjetskih stručnjaka, očekuju predavanja predsjednika zdravstvene komisije Hrvatskog saveza hokeja na ledu Igora Borića, te istaknutih stručnjaka Tomislava Vlahovića, Bojana Radanovića, Saše Bašćevana, Damira Hudetza i Igora Jukića.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here