Foto: PRESSKantautorica i pjevačica Maya Sar nedavno je objavila prvijenac „Krive riječi“ (Aquarius Records). Na albumu, koji donosi 12 pjesama, ova talentirana glazbenica radila je pune četiri godine pažljivo birajući suradnike.

Nagradu su osvojile : Andrea Pleša i Ana Blažević Simić

Zajedno s njima stvorila je pop album s primjesama r’n’b-a i jazza, podcrtan njenim nježnim, ženskim rukopisom, na kojem piše i pjeva o ljubavima, onim realnim i životnim. Maya Sar album će premijerno u Zagrebu predstaviti 23. listopada (srijeda), u Vip Clubu (Trg bana Jelačića 9) s početkom u 21 sat. Kao i na albumu, na pozornici će joj se pridružiti brojni glazbenici, njih čak 10! S albuma su se već istaknule pjesme „Korake ti znam“, s kojom je Maya Sar predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu, potom „Nespretno“, kao i aktualni singl „O meni nikom ne pričaj“ na kojoj gostuje jedan od najboljih regionalnih instrumentalista te dugogodišnji član Parnog valjka – Marijan Brkić Brk. Osim Brkića, na albumu gostuje i naš cijenjeni jazz pijanist Matija Dedić.
ULAZNICE:
Ulaznice su od danas u prodaji, putem sistema www.ulaznice.hr te u Aquarius Music Shopovima na adresama Varšavska 13, Maksimirska 16 i Branimir centar – kneza Branimira 29. Cijena ulaznice za stajanje iznosi 50 kn, a za sjedeće mjesto 75 kn.
Mayinu glazbu potražite na:
www.cedeterija.com
Album “Krive riječi” u prodaji je u svim glazbenim trgovinama te na: iTunesu i Amazonu, a poslušati ga možete na Deezeru.

Foto: PRESS

OSVOJITE NAGRADU

Poklanjamo 2 x 2 ulaznice za koncert Maye Sar.
Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam odgovor na nagradno pitanje na mail adresu: [email protected] s naslovom ZG – MAYA, te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, svoju punu adresu i broj telefona.
Nagradno pitanje: Kojom pjesmom je Maya Sar predstavljala susjednu zemlju na Eurosongu?
Vaše prijave primamo do ponedjeljka, 21. listopada, nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika