Joel Prpic i Jonathan FilewichU Super Konzumu na Črnomercu igrači hokejaškog kluba Medveščak Joel Prpic i Jonathan Filewich predstavili su novu Konzumovu „ledenu“ nagradnu igru. Kao sponzor spektakla Arena Ice Fever, Konzum će jednom od kupaca omogućiti da postane “Medvjed na jedan dan”. Zato su i dvojica Medvjeda pozvala kupce da se zaigraju.

Sretnik koji postane “Medvjed na jedan dan” pratit će Medveščakove igrače na gostujuću utakmicu EBEL lige, dobit će originalni dres, a imat će čak i pristup svlačionici igrača Medveščaka. Koga bi ovo posljednje moglo više razveseliti (ako isključimo djecu) nije lako dokučiti.

Osim glavne nagrade svi koji kupe dva zamrznuta proizvoda i pošalju svoje podatke na 60 246 mogu osvojiti ulaznice za utakmice Medveščaka u Areni Zagreb te godišnje ulaznice za sljedeću sezonu KHL Medveščak. Nagradna igra trajat će do 28. siječnja.

A ulaznice su se dijelile i u Konzumu na Črnomercu pa će tako prvih pet kupaca zamrznutih proizvoda besplatno pratiti utakmice narednih dana na Arena Ice Fever.

Joel Prpic i Jonathan Filewich

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here