Foto: PRESSPridružite nam se i ove subote na zagrebačkom Jarunu na Drugoj biciklističkoj utrci Zdrava navika

Pozivamo vas da najavite i medijski podržite 2. Dukatovu biciklističku utrku Zdrava navika u subotu, 21. rujna na zagrebačkom Jarunu, s početkom u 11 sati.

U sklopu projekta Dukat Zelena zona te Europskog tjedna mobilnosti, Dukat i ove godine organizira biciklističku utrku Zdrava navika s ciljem promicanja biciklizma kao ekološki prihvatljivog način prijevoza te brige o zdravlju i zdravim životnim navikama.

Utrka Zdrava navika održava se pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića koji će dolaskom na događanje podržati sudionike da slobodne trenutke provode u sportskoj aktivnosti i druženju.

Ova rekreativno-natjecateljska utrka namijenjena je svim ljubiteljima vožnje biciklom i podijeljena je u četiri kategorije:

• Dukatino mali – 6 do 9 godina, 1 kilometar
• Dukatino veliki – 10 do 14 godina, 1 kilometar
• Građani – 15 godina nadalje, 7,2 kilometra
• Sportaši – 15 godina nadalje, 14,4 kilometra

Prijavno mjesto te start i cilj svih utrka nalazi se na Otoku Univerzijade.

Svi sudionici na dar će dobiti natjecateljsku majicu i Dukatov poklon iznenađenja, a očekuje ih piknik Zdrava navika s ukusnim Dukatovim mliječnim proizvodima.

Pobjednike utrka očekuju vrijedni Dukatovi poklon paketi i nagrade sponzora, a natjecatelji će moći sudjelovati i u tomboli s biciklima kao glavnim nagradama.

Foto: PRESS