Početna Događanja Vrijeme je za… Jarun! Vidimo se

Vrijeme je za… Jarun! Vidimo se

Zagreb u ljetnim mjesecima obiluje ponudom za domaće i strane goste. Iako ćete prvo pomisliti da se na turističkoj karti nalazi razgledavanje centra, Kaptola, Zrinjevca i Botaničkog vrta, bilo bi nepravedno na tom putu izostaviti još neke gradske lokacije, poput Jaruna. Iako je malo udaljen od centra, do njega se vrijedi zaputiti. Dok s nestrpljenjem očekujemo prvo kupanje u moru, odlazak na Jarun je savršena uvertira u nadolazeće mjesece. Omiljena zagrebačka šetnica koja se sastoji od Velikog i Malog jezera te šest otoka i ove sezone vrvi događanjima. Prostor je to idealan za organizaciju raznih događanja na otvorenom, no kako u bogatoj ponudi odabrati najbolje?

Ako ste ovaj vikend u Zagrebu, svakako svratite do Malog Jezera Jaruna jer se 3. lipnja obilježava Svjetski dan cidera. Tim povodom, preporučujemo da svoju subotu provedete tamo te doživite val svježine i mjehurića na druženju od 12 sati. Summer Pop Up Garden organizira, tko drugi, nego ekipa najpoznatijeg i najomiljenijeg cidera među Hrvatima, Somersbyja. Uživajte u radostima popodnevnog chilla i proslavite uz Somersby Svjetski dan cidera, neodoljivog voćnog pića od fermentiranog soka jabuke ili kruške.

Dobar zvuk koji poziva na ples, druženje  i chillanje uz osvježavajuće piće osigurat će DJ Turk. Glazbu ovog umjetnika već ste imali prilike čuti u brojnim popularnim klubovima, na proslavama, eventima i vjenčanjima, a samo za Somersby Summer Pop Up Garden pripremio je listu za pravi ljetni jam. Na popisu su se pronašli razigrani tropical house, latino ritmovi, najpopularnije ljetne balade, lounge sounds, ali i najpoznatije plesne pjesme koje će razoružati posjetitelje Jaruna. Kao savršena okrepa od plesa posjetiteljima dolazi Somersby i to u čak 6 okusa. Prepoznatljivim okusima Jabuka i Kruška tako su pridružili Borovnica, Lubenica, Mango Limeta i Marakuja Naranča – najnoviji dodatak obitelji voćnih pića! Ovaj novi okus donosi potpuno novo iskustvo koje će vas osvojiti već pri prvom gutljaju.

Baš zato što je cider postao omiljeno ljetno piće različitih generacija, a o njemu se toliko malo zna, Somersby ekipa je povodom Summer Pop Up Gardena pripremila dodatni sadržaj, kako bi se publika napokon upoznala s korijenima pića, pripremom, zanimljivim podacima o cideru i brojnim dodatnim sadržajem. Jeste li znali da su prvi podaci o cideru zabilježeni još 3000 godina prije Krista, da su Rimljani upoznali Europljane s pripremom cidera, a da su Britanci danas najveći ljubitelji ovog finog pića? I znate li zašto su svi ljubitelji cidera veseli i opušteni ljudi koji uživaju u glazbi, plesu, dobrom društvu i igri?

Odgovore na ta, ali i brojna druga pitanja saznat ćete u subotu na cool druženju, koje će osim glazbe i kviza znanja, interaktivnim igrama oduševiti male i velike posjetitelje Somersby Summer Pop Up Gardena. Vrijeme je da se zaputite se na omiljeno “zagrebačko more” Jarun, upijete čari ljeta, Somersbyja i zabave uz sunce! Vidimo se na Jarunu!