Uz već tradicionalno mjesto održavanja modnih revija – najveći paviljon Zagrebačkog velesajma – Paviljon 5, ove godine BIPA FASHION.HR započinje s ekskluzivnim programom u jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu – tunelu Grič. Produkcijski najsnažnija platforma za predstavljanje modnih kolekcija, postavila je ljestvicu visoko pa tako svake sezone brojnim iznenađenjima ostavlja bez daha modnu scenu i publiku, a ovaj put odlučila je iznenaditi mjestom održavanja najveće modne manifestacije.

bipafashion-hrutunelugric-3

Najskrovitija gradska lokacija, tajnoviti tunel u središtu grada, savršena je kulisa za kolekcije koje će poznate dizajnerice Ana Maria Ricov i Marina Design predstaviti prvog dana modnog tjedna. Večer će otvoriti nova kolekcija branda Marina Design, a slavljenička kolekcija Ana Marie Ricov, čija je moda u duhu suvremene žene, jake, odlučne, izrazito profinjenog stila, oduševit će njezine obožavateljice za deseti jubilarni rođendan. Odmah nakon početnog slavlja, modna karavana seli se u paviljon 5 Zagrebačkog velesajma, gdje svoje nove kolekcije prikazuje 12 najpoznatijih dizajnera. Od utorka, 11. listopada, na programu su revije Roberta Severa, eNVy rooma, Ivice Skoke, ELFSa, Ivice Klarića, Morane Krklec, Gale Vrbanić, Martine Budek, Krie Design, BityMyStyle by Zoran Aragović i Ane Bogdan. Prvi put na pisti BIPA FASHION.HR-a nastupit će i dobitnik prestižne nagrade Najbolji mladi dizajner by Perwoll, koji se bira 1. listopada na najvećem natjecanju za mlade talente Portanova Fashion Incubator u Osijeku.

bipafashion-hrutunelugric-1

Uz uzbudljive modne revije, posjetitelji će imati priliku doživjeti ovu modnu priču na najrazličitije načine pa će tako prvi put biti predstavljen i FASHION.HR Community Wall, a za vrijeme najvažnijeg modnog tjedna u sezoni lansirat će se i Viber Chat te personalizirani stickeri koje je za FASHION.HR osmislila agencija RED.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here