Početna ZG vodič Trgovine, usluge Membership Rewards program nagrađuje

Membership Rewards program nagrađuje

Autor:
PR objava

Membership Rewards® program ove godine slavi 10 godina prisustva na hrvatskom tržištu te nakon velike nagradne igre ‘Pretvorite račune u nagrade’, u kojoj je glavna dobitnica osvojila 10.000.000 Membership Rewards bodova, nastavlja s rođendanskim slavljem.

Tako jesen članovima programa donosi dvostruke Membership Rewards bodove za kupnju kod odabranih partnera. PBZ Card vjerne korisnike American Express kartica i članove Membership Rewards programa tijekom rujna i listopada nagrađuje dvostruko!

1 kn = 2 boda

A sve to – za kupnje American Express karticama u trgovinama Dione, DM-a, Kike, Metro-a, Školske knjige, Technomarketa i plaćanjem u poslovnicama Jumbo Travel Services-a, kroz mjesec rujan i listopadu.

Kako funkcionira Membership Rewards program?

Membership Rewards program nagrađuje vjerno korištenje American Express kartice. Korištenjem vaše American Express kartice i urednim podmirivanjem računa sakupljate bodove koje zamjenjujete za nagrade po vašem izboru, kada vi to želite. Svaka potrošena i uredno podmirena kuna vrijedi jedan bod, a prigodom 10. rođendana, kod odabranih partnera 1 kuna vrijedi 2 boda!

Membership Rewards

Bogata ponuda nagrada

Ponuda partnera i nagrada u Membership Rewards programu, jednom od prvih programa ove vrste u Hrvatskoj, stalno se obnavlja i proširuje, a novi partneri i nagrade prezentiraju se kroz Membership Rewards kataloge i brošure te druge kanale komunikacije.

Za članove programa organiziraju se i posebne akcije, kao što je dobivanje bonus bodova za svakog novog preporučenog korisnika kartice, za potrošnju u odabranom razdoblju na pojedinim prodajnim mjestima i slično. Sakupljeni bodovi vrijede trajno do trenutka kad ih odlučite iskoristiti za nagradu po vašem izboru. Počastite se ručkom ili večerom u poznatim restoranima, odmorite se u ekskluzivnim hotelima, posjetite turističke destinacije koje ste oduvijek željeli posjetiti, nabavite darove za sebe i svoje bližnje, opremite i oplemenite prostor u kojem boravite ili se jednostavno posvetite sebi i svom zdravlju boraveći u odabranim centrima za ljepotu i zdravlje. Membership Rewards bodove moguće je iskoristiti i za dar s American Express znakom te ih donirati u humanitarne svrhe. Izbor je na vama!

Saldo raspoloživih bodova u svakom trenutku možete saznati putem usluge My Account na www.americanexpress.hr. Pogledajte i prolistajte online katalog za članove Membership Rewards programa.

Proslavite 10. rođendan Membership Rewards programa i uživajte u nagradama koje će vam donijeti jesenski shopping.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here