Martinović i Naglich (Foto: www.medvescak.com)Branič Saša Martinović i napadač Adam Naglich novi su igrači KHL Medveščaka, priopćeno je iz uprave zagrebačkoga kluba hokejaša na ledu.

Saša Martinović (26) potpisao je ugovor na jednu sezonu, dok će Adam Naglich (27) kroz probni rok pokušati impresionirati stručni stožer i trenere, te osigurati ugovor za sezonu.

– Saša Martinović dolazi u Zagreb iz snažne njemačke lige i vjerujemo da će njegovo iskustvo na pozicji braniča doprinjeti našoj obrani i igri u sljedećoj sezoni. Martinovićev odabir vezan je i uz mogućnost eventualnog osnaživanja hrvatske hokejske reprezentacije- kazao je Markoantonio Belinić iz uprave Medveščaka.

– Adam Naglich u Zagreb dolazi na probni rok po preporuci naših skauta i sportske agencije u Sjevernoj Americi. U Medveščaku će provesti do 8 tjedana u kojima očekujemo da stručni stožer razmotri i ocijeni njegove igrače kvalitete nakon čega, ukoliko su mišljenja pozitivna, možemo početi razgovarati o sezonskom ugovoru. Naglich je mlad, snažan i brz igrač, a i ima podrijetlo iz Hrvatske što je za njega velika prednost- dodao je Belinić.

Momčadi KHL Medveščak Martinović i Naglich pridružit će se krajem srpnja, dok će premijeru pred zagrebačkom publikom imati na 2. memorijalnom turniru Ferdo Spajić od 2. do 4. rujna 2011. u Domu Sportova.