Stigla nam je jesen, a s njom i novi poslovni izazovi. Nakon ljeta, sunca i mora vašoj kosi, ali i bradi potrebna je obnova. Dok se svi još sa smiješkom na licu rado prisjećamo toplih ljetnih dana, u grad je stigao novi brijač koji će nam pomoći da se što prije prilagodimo izazovima koji nas čekaju. Iako muškarci imaju problema i sa samim šišanjem brade, najčešće ih muči uređivanje i oblikovanje jer je za njih izgled brade puno važniji od izgleda frizure kose. Većina muškaraca tijekom godišnjeg odmora zapusti svoj izgled pokušavajući se što vjernije poistovjetiti s morskim vukovima što ženama možda i može biti simpatično dok su na odmoru, no kada se vrate u „normalan život“ većina njih htjele bi da njihovi muškarci budu uređeni i paze na svoj izgled.

Zato je dolazak novog brijača u grad, u Zagreb, pravo odahnuće za sve žene koje će sada imati priliku na istom mjestu obavljati svoje tretmane i poslati svoje muškarce na uređivanje. Novi brijač u gradu pod nazivom Mali princ smjestio se u jugoistočnom dijelu Zagrebu, u Borovju gdje je za gospodu osigurao potpunu brigu o njihovoj bradi i kosi – šišanje brade/kose, razor fade, klasično brijanje, tradicionalno brijanje, uređivanje brade i brkova, oblikovanje i njega brade te masaža lica.

Muškarci često muku muče i s neugodnim dlačicama koje padaju posvuda dok se briju ispred ogledala u svojoj kupaonici. To im predstavlja problem jer to potiče i obavezu pospremanja poslije brijanja što nikako nije prednost. Muškarcima je jako teško samostalno napraviti oblik brade i brkova koji žele te je u tim slučajevima najbolje posjetiti profesionalnog brijača koji će ispuniti njihove zahtjeve. Ukoliko sami niste sigurni kako želite da izgleda vaša brada, te niste sigurni kako bi brada izgledala na vama, uvijek je dobro pronaći neku bradu kao inspiraciju i pokušati se zamisliti s njom. Ali zapamtite – svaka brada je jedinstvena i kao takva treba biti tretirana i uređivana.

Mali princ nam daruje oblikovanje brade i brkova s uključenim tretmanom njege i masažom lica, uz rezervaciju termina. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem Facebooku, napišite #maliprinc

Prijave primamo do 8. listopada, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here