Već imate bradu i brkove ili ih planirate pustiti!? Dajemo vam razlog više zašto to učiniti! Pustite svoj brk ili bradu i prijavite ga na natječaj do 15. studenog i osvojite impresivne nagrade. Pravila su vrlo jednostavna. Pustite svoju bradu ili brk, napravite dobru sliku i prijavite ju putem obrasca za prijavu.

Tko se sve može prijaviti?

Prijaviti se mogu svi koji imaju brkove ili bradu ili oboje. Bez obzira na dužinu brade, stil brijanja, izgledaju li vaši brkovi otkačeno ili standardno. Svaki brk i brada su cijenjeni, osim onih obrijanih. Jedini uvjet je da ste punoljetni i spremni poslati nam svoju sliku.

U ovom natjecanju mogu sudjelovati i naše dame. Nacrtajte, nalijepite, naštrikajte svoj omiljeni brk ili bradu i pošaljite nam fotografije. Ovo vrijedi i za sve one koji nemaju ni brk ni bradu, a silno žele sudjelovati u ovom natječaju. Svi ste dobrodošli.

Natjecati se možete u četiri kategorije: Kratka brada, Duga brada, Brk i Najbolja umjetna brada, koja je rezervirana za dame i nebradonje.

Tko bira?

Od 15. studenog kada zatvaramo prijave, pa sve do 25. studenog, žiri ste vi, publika, koja će glasati za svoj najbolji brk i bradu. Glasati možete tako da u galeriji fotografija željenoj slici dodijelite srce.

Nakon završetka natječaja, na red dolazi naš žiri u sastavu: Igor Pezelj, prošlogodišnji pobjednik natječaja, Tomislav Buza, član uredništva Gentleman.hr-a, te Joe Labaka, prva brada Linden Tree Rancha.

Koje nagrade možete osvojiti?

Glavna nagrada je dvosatno jahanje za jednu osobu na Linden Tree Retreat & Ranchu, ulje za njegu brade sa zlatnim listićima The Golden Spartan u ekskluzivnom pakiranju, a ostale nagrade six pack pakiranje Prvog hrvatskog piva s brkovima, tri paketa za njegu brade i brkova The Golden Spartan, tri paketa za njegu brade i brka Proraso.

Za sve dodatne informacije o natjecanju posjetite stranicu Gentleman.hr.

Više informacija o Prvom hrvatskom pivu s brkovima i Linden Tree Retreat & Ranchu potražite na Web i Facebook stranici.