Opušteni razgovori uz svijeće, bosonogo ležanje na travi, gornjogradski ambijent i fini zalogaji. Sve to očekuje one koji se ovog petka upute na Vranicanijevu poljanu/ Park Bele IV, gdje počinje jedna od omiljenih manifestacija Zagrepčana – Mali piknik.

Moći će se tamo, kažu organzatori, kušati proizvodi nekolicine malih proizvođača, popiti čaša vina ili craft pive i prirodni sokovi, a ove godine na meni Malog piknika “uskaču”, dodaju, i raznoliki zalogaji od lokalnih i sezonskih namirnica s potpisom bistroa Vještica koji se posvećuje okusima tradicionalne kuhinje.

Prve ovogodišnje dekice s pogledom na grad u petak će prostrijeti od 17 do 23 sata, nakon čega se Mali piknik nastavlja odvijati svakog petka do kraja mjeseca. U slučaju kiše, ističu organizatori, Mali piknik se odgađa za nedjelju. Ulaz je slobodan, uz pridržavanje propisanih epidemioloških pravila i mjera, a sve što trebate ponijeti sa sobom, naglašavaju organizatori, dobro je raspoloženje! Manifestaciju organizira Mali plac, a podržava Turistička zajednica grada Zagreba. Detalji se mogu potražiti na Facebook i Instagram stranici Malog piknika.

www.vecernji.hr

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here