Maštate o bijegu s vrućeg, zagrebačkog gradskog asfalta? Tražite predah od stresa i užurbanog načina života? Želite doživjeti ljeto na posve drugačiji način, daleko od prepunih plaža, kafića i restorana u turističkim središtima?

Odgovor je tu, nadohvat ruke. Rogaška Slatina, udaljena sat vremena vožnje od Zagreba, oaza je zdravlja i zelenila poznata po više od 400 godina dugoj tradiciji liječenja mineralnom i termalnom vodom s najviše magnezija na svijetu.

Njezin blagotvorni učinak doživjet ćete u Hotelima Rogaška i ROI Spa koji će vam uz vrhunsku udobnost i ugodnu atmosferu pružiti nezaboravan ljetni predah i opuštanje. Elegantan i udoban Grand Hotel Sava**** superior i pet friendly Hotel Zagreb**** savršena su mjesta za ljetni bijeg s daškom romantike.

Ljetni dan započnite jutarnjom gimnastikom ili jogom, šetnjom prekrasnim parkom i zdravim, bogatim doručkom u hotelskom restoranu. Nakon opuštanja u saunama i plivanju u bazenu s termalnom vodom, svoju dozu vitamina D i  pozitivne energije potražite na ležaljki na sunčanoj terasi uz pogled na šumu i neopisivi mir.

Istinski gurmani i ljubitelji vrhunskih vina neće propustiti ručak u à la carte restoranu Kaiser, jednom od deset najboljih slovenskih restorana. Nakon eksplozije okusa dobro će doći kava ili cijeđeni sok u Cappuccino baru, a potom uživanje u jednoj od pomno kreiranih masaža. Želite li učiniti više za zdravlje posjetite ROI medicinski centar u kojem će vam stručni medicinski tim preporučiti tretmane i terapije temeljene na mineralnoj vodi iz Rogaške, a nutricionisti kreirati individualni tretman prehrane kojeg prati i ponuda hotelskog restorana.

Od srpnja pa sve do početka rujna, svaki dan u Rogaškoj Slatini bit će ispunjen brojnim događanjima i koncertima – od klasike, preko jazza i glazbe koja vas jednostavno poziva na ples, do večeri posvećenih opernim arijama ili Franku Sinatri. Središnja pozornica je prekrasan paviljon Tempel koji se nalazi odmah uz Hotele Rogaška & ROI Spa, pa ćete uz omiljenu slasticu i čašu osvježavajućeg pića biti u središtu društvenog života, poput europske aristokracije kojoj je nekad Rogaška Slatina bila omiljena destinacija. Zateknete li se u ovom životopisnom mjestu krajem srpnja, ne propustite Anin ples, tradicionalni i humanitarni spektakl koji je ime dobio prema Sv. Ani, zaštitnici ovog kraja.

Stoga ne oklijevajte ni trenutka. Ljeto je tek počelo, a vi već ovaj vikend pronađite osvježenje u Hotelima Rogaška & ROI Spa.