Dinamov protivnik u četvrtom pretkolu Lige prvaka bit će Austria iz Beča koju vodi Nenad Bjelica. “Kada smo postali nositelji mi nije bilo toliko bitno koga ćemo dobiti nego da moja ekipa raste, digne formu na još viši nivo, a onda s druge strane može biti bilo tko.

[infopunkt 7042 3]

Iako, moram priznati da sam baš jučer pričao s Vrdoljakom i rekao mu da bih htio izbjeći Legiju jer su čvrsta i prava natjecateljska momčad”, rekao je trener Dinama Krunoslav Jurčić.

[infopunkt 7042 4]

Kapetan Dinama Jerko Leko smatra da je Dinamo favorit. “Puno smo bolja momčad, dižemo se u formi i svaku utakmicu smo sve bolji te idemo po treću uzastopnu Ligu prvaka. Cijenim Austriju i cijelu njihovu ligu, ali mi smo nositelji i favoriti te se tako i moramo postaviti na terenu”, zaključio je.

[infopunkt 7042 7]

Treneru Jurčiću dobro je poznat vođa Austrije s kojim se često susretao na terenu.

“Bila je to igra ‘čovjek na čovjeka’ jer sam bio zadnji, a on ofenzivni vezni. Napravio je sjajnu igračku karijeru u Austriji i potvrda toga je činjenica što je dobio veliki klub u ruke te je pred njime prava karijera. Neugodno je kada je na klupi protivnika “naš” čovjek koji zna sve detalje o Dinamu dok mi tek trebamo njih “skenirati”, ali najbitnija je naša igra”, napomenuo je Jurčić.

Infopunkt.tv