ledonardo

Sladoledni kreativci svih generacija iznova dolaze na svoje jer Ledo ih i ove sezone poziva na sudjelovanje u najslađem izazovu zvanom Ledonardo! Ovaj jedinstveni natječaj proteklih je godina privukao tisuće sudionika koji su dobili priliku kreirati svoj idealan sladoled. Ledo je proizveo pobjednički sladoled te obogatio svoju škrinju sladolednom kreacijom pobjednika natječaja.

Ledo i njegovi korisnici dijele strast prema najfinijem desertu, sladoledu. Stoga, ovog puta osim mašte i kreativnosti Ledonardo  natječaj zahtjeva i timski rad! Za sudjelovanje je potrebno osmisliti svoju kombinaciju okusa, posipa, preljeva i sosa, no tu je posao tek napola odrađen. Svaki autor tada će pozvati svoje prijatelje da osmisle drugu polovicu sladoledne spajalize i zajedno kreiraju novo Ledonardo umjetničko djelo – sladoled na štapiću koji će biti savršena cjelina. Ledo će ovaj sladoled proizvesti i plasirati na tržište kako bi u njemu mogli uživati baš svi.

Još se stignete uključiti! Korisnici svojim ‘lizovima’ biraju po jednu spajalizu koja ulazi u veliko finale. U veliko finale natječaja ulaze četiri tjedna pobjednika. Na kraju natječaja stručni žiri bira dodatne četiri spajalize – finalista. Isplati se potruditi jer finalisti osvajaju genijalne Ledonardo hoodie majice i mogućnost da baš njihova polovica postane dijelom sladoleda kojem će se diviti svi sladoledni znalci.

Autori pobjedničkih polovica ostat će vječno upamćeni kao sladoledni entuzijasti, a osim toga osvojit će i putovanje za dvije osobe u grad umjetnosti – Madrid. Ledo  nagrađujei najaktivnije natjecatelje. Mobitel Samsung S5, Samsung tablet T310 i Ledonardo hoody majice osvojit će oni koji ponude najviše lizova, najviše polovica ili najaktivnije sudjeluju u spajanju.

Pridružite se tisućama koji su ove godine kreirali svoju Spajalizu!