Foto: PRESSU organizaciji Wake Parka Jarun na zagrebačkom Jarunu otvorena je nova sezona wakeboardinga, sporta koji kombinira skijanje, snowboarding i surfanje na vodi uz pomoć ski-lifta.

Na spomenuti datum pripremili smo prvi  Jarun. Ogranizirali smo besplatnu vožnju za djevojke i dame cijelu subotu, popodnevnu zabavu osigurali su naši dj-i a osvježenje ćemo tražiti u hladovini Aquariusa.

Wakeboarding je atraktivan sport na vodi koji je jednako uzbudljiv za početnike i profesionalce, vozače i gledatelje, dok će Wake Park Jarun obogatiti sportsku i turističku ponudu grada.

Wake Park Jarun omogućava rekreativcima svih uzrasta da se okušaju u wakeboardingu. Početnik može naučiti vejkati u vrlo kratkom vremenskom razdoblju zahvaljujući jednakoj brzini kretanja i položaju užeta u odnosu na vozača. Također, riječ je o ekološki prihvatljivom sportu koji za pogon ski-lifta koristi električnu energiju pritom ne stvarajući nikakav otpad, a wakeboarding obogaćuje vodu kisikom te je čini bistrijom i pogodnijom za podvodni život.

Foto: PRESS