Kuzma & Shaka Zulu sinonim su za lude i razuzdane tulume, a tako će biti i ovaj petak (24.2.) u Boogaloou. Uostalom ne zovu se bezveze Doktorima puknuća. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 10 eura mogu se mogu kupiti preko sustava Entrio, na dan će koštati 12 eura. Klub se otvara u 20:30, početak koncerta je u 21:30!

„Iza nas je najuspješnija godina do sada, vani je zima, ali zato će u Boogaloou biti vruća atmosfera i top zabava. Drago nam je da smo opet u Zagrebu i veselimo se druženju i feštanju s našom dragom publikom. Svi ste pozvani i dobrodošli na koncert & party „doktora puknuća“ Budi mlad budi luuuud!!!” izjavio je Saša Kuzmić Kuzma ususret tulumu.

Kuzma & Shaka Zulu su splitska rap-reggae-dance-italo disco grupa. Osnovani su krajem 1993. godine, a svoj prvi album “Prva liga” objavljuje 1994. Poznati su po svojim duhovitim, vedrim, često i ironičnim stihovima koji, uklopljeni u opuštenu melodiju, odišu originalnošću i spontanošću. Zahvaljujući svojoj opuštenosti i originalnom pristupu glazbi, Kuzma & Shaka Zulu već su gotovo tri desetljeća jedna od popularnijih dalmatinskih grupa s čvrstom bazom poklonika, a njihovi su koncerti i nastupi u klubovima iznimno posjećeni. Uz album „Prva liga“, momci su izdali albume „Lito ide mala“ (1996.), „Idemo na more“ (2003.) i „Di ćemo večeras“ (2010.). U zadnjih par godina izbacili su niz hit singlova poput “Retardi sa fejsa”, “Naloži do kraja eMPe3”, “Budi mlad, budi lud” i “Ljeto”. Sve u svemu, tulum u Boogaloou ovaj petak se ne propušta!