Neke su stvari baš ovako jasne i poznate u životu, a to je npr. da Kuzma & Shaka Zulu rade najbolje tulume upravo u Saxu. Tomu je već tako godinama, a ako baš postoji koji nevjerni Toma, neka se dođe u to uvjeriti u subotu, 23. ožujka. Ulaznice za megafeštu mogu se nabaviti u Dirty Old Shopu, preko sustava CoreEvent i na njihovim prodajnim mjestima po pretprodajnoj cijeni od 15 eura, a na dan će, ako ih kojim slučajem ostane, koštati 18 eura. Povijesne knjige kažu da Kuzma & Shaka Zulu redovito rasprodaju Sax, a tako bi moglo bit i ovaj put.

SATNICA:

21:00 Vrata

22:00 Kuzma & Shaka Zulu

“Jako se veselimo tulumu u Saxu jer tu nam uvijek bude vrh. Imamo sad već lijep kontinuitet nastupa u tom klubu tijekom zadnjih 6-7 godina i super nam je što vidimo različite generacije koje partijaju s nama. Budi mlad, budi lud pa se vidimo u subotu!” izjavio je Saša Kuzmić Kuzma.

Kuzma & Shaka Zulu su splitska rap-reggae-dance-italo disco grupa. Osnovani su krajem 1993. godine, a svoj prvi album “Prva liga” objavljuje 1994. Poznati su po svojim duhovitim, vedrim, često i ironičnim stihovima koji, uklopljeni u opuštenu melodiju, odišu originalnošću i spontanošću. Zahvaljujući svojoj opuštenosti i originalnom pristupu glazbi, Kuzma & Shaka Zulu već su tri desetljeća jedna od popularnijih dalmatinskih grupa s čvrstom bazom poklonika, a njihovi su koncerti i nastupi u klubovima iznimno posjećeni. Uz album „Prva liga“, momci su izdali albume „Lito ide mala“ (1996.), „Idemo na more“ (2003.) i „Di ćemo večeras“ (2010.). U zadnjih par godina izbacili su niz hit singlova poput “Retardi sa fejsa”, “Naloži do kraja eMPe3”, “Budi mlad, budi lud” i “Ljeto”.