Žuta, crvena, plava, zelena, narančasta te njihovi komplementarni parovi umiruju i bude pozitivnu energiju. Znate li da boravak u određenom prostoru i boje u njemu utječu na raspoloženje, ubrzavaju psihički i fizički oporavak, opuštaju i umiruju tijelo, pune vas energijom?!

svijetsauna-prostorijazaodmor-smedjasoba

Crvena je vruća boja snažnih energija. To je boja vatre i krvi, života, strasti, jake volje, snažnih osjećaja i preobrazbe. Unosi radikalne i nepredviđene promjene. Narančasta je smještena na sredini kromatske ljestvice, pa je simbol ravnoteže, ponekad krhe, zbog vječne razapetosti između duha i materije. To je boja osjećaja i nove svjesnosti, ima najveće energetsko zračenje, pa može značiti veliku krepost. Žuta je sunčeva boja, ali i boja bogova u staroj Grčkoj. Kao boja mentalnih aktivnosti odražava novo učenje, nove mogućnosti, um i intelekt. Predstavlja moć ideja te buđenje psihičkih sposobnosti i jasnoće osjećaja, analitičnost, kritičnost i dogmatičnost. Zelena boja opušta u stresnim situacijama, posebno je djelotvorna kod emocionalnih problema, a terapija ovom bojom pomaže kod bolesti srca, pluća, astme i alergije.

svijetsauna-programskasauna-kromoterapija-naslovnafotka

Uz kromoterapiju, nekoliko puta dnevno u programskoj sauni Terma Tuhelj u srcu Hrvatskog zagorja, možete doživjeti i jedinstven aroma program vrtloženja zraka. Oduševiti će vas spoj mirisa, topline i performans sauna majstora. A svu moć boja osjetit ćete u posebnim relax prostorijama – zelenoj, crvenoj, smeđoj i plavoj. Prepustite se njihovom magičnom djelovanju…

Izaberite idealan program za sebe, pronađite unutarnji mir u Svijetu sauna te se odmorite u tjednu po posebnim cijenama.