Zamislite da ležite na vodenom krevetu, uživate u laganom njihanju i masaži obavijeni mirisima eteričnih ulja. Dodajte tome još i blagotvornu terapiju bojama i dobili ste jedinstveni tretman koji će vas u potpunosti opustiti. Isprobati ga možete u Hotelima Rogaška u Rogaškoj Slatini, malom mjestu u Sloveniji udaljenom samo sat vremena vožnje od Zagreba.

roispavanjskibazen

Po čemu je ovaj tretman poseban? Kromoterapija povećava efektivnost masaže te se postižu brži i bolji rezultati. Naime, poznato je da boje utječu na raspoloženje, opuštaju i umiruju tijelo te nas pune energijom, stoga će se uz tijelo regenerirati i um. Vodeni krevet na kojem se tretman odvija maksimalno je udoban i dizajniran tako da se nimalo ne ljulja, ostavlja jedino osjećaj opuštajućeg njihanja, a boje u njemu ravnomjerno su raspoređene po madracu zahvaljujući vodi. U harmoniji s bojama voda potiče fizičko i mentalno opuštanje.

roispacentar-02

Za potpunu relaksaciju zaslužna su eterična ulja koja prodiru u kožu, oslobađaju toksine i masnoću, poboljšavaju cirkulaciju i zbog predivnog mirisa stvaraju posebnu atmosferu. Ovim tretmanom oduševljena je mlada glumica Mirna Medaković, koja je nekoliko puta ove godine u potrazi za mirom odabrala ovo odredište, i dio je nove, bogate wellness ponude ROI Spa centra koji se u Hotelima Rogaška uskoro otvara.

mirnamedakovicuhotelimarogaska-01

A nakon tretmana nema boljeg od čaše ljekovite mineralne vode po kojoj je Rogaška Slatina poznata već više od 400 godina, a otkrivena je još u vrijeme kada su bogovi hodali zemljom. Prema legendi, nakon što je krilati konj Pegaz kopitom udario o zemlju otvorio se izvor Roitschocrene. Svijet ga je nanovo otkrio kada je hrvatski ban Petar Zrinski prolazio ovim krajem i vodu iz rogaških izvora kušao iz vrbovog debla. Od tog trenutka ovo malo slovensko mjesto postalo je omiljeno odredište europske aristokracije

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here