Ovog petka s početkom u 21 sat u zagrebačkom klubu Peper, u sklopu kampanje „Punjač za seniore“ čiji je cilj prikupljanje donacija za Fond SUPERSENIORI, održat će se koncert sjajnog Stjepana Jimmy Stanića. Kroz kombinaciju jazza i swinga, Jimmy će nas vratiti u neka dobra stara vremena, uz pjesame poput „Prolazi sve…“, „Kobila Suzy“, „Pokloni svoj mi foto“, „Dimnjačar“ i sl. te uživati uz njegov čisti bariton i pokoji dobar vic. Ulaz na koncert je besplatan, a prikupljanje sredstava za fond SUPERSENIORI bit će organizirano u obliku dobrovoljnih  donacija posjetitelja.

Kampanja „Punjač za seniore“ dio je programa SUPERSENIORI, kojem je cilj prikupiti sredstva za podizanje kvalitete života starijih osoba te njihovo uključivanje u zajednicu. Kampanju drugu godinu zaredom provodi Zaklada Zajednički put u suradnji sa Zakladom Slagalica, a sudjelovati mogu svi građani doniranjem putem platforme www.doniraj.org i to do kraja listopada!

Prikupljenim sredstvima podržat će se projekti udruga na području Grada Zagreba, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije koji će biti odabrani putem posebnog javnog natječaja. Cilj je osigurati kontinuiranu podršku postojećim projektima te poduprijeti razvoj novih projekata koji podižu kvalitetu života starijih osoba.

 

Pridružite nam se na donatorskoj večeri povodom prikupljanja sredstava za fond SUPERSENIORI. Povedite svoju pratnju, a SUPERSENIORI će se pobrinuti za onu glazbenu. Prolazi sve, ali nemoj da ova večer prođe bez tebe!